NA KANALU HBO

Pogledajte seriju 'Pravi detektiv' i treću sezonu 'Djevojki'

08.01.2014 u 12:56

Bionic
Reading

HBO je pripremio novu seriju, 'Pravi detektiv', te premijeru treće sezone nagrađivane serije 'Djevojke'. Prva epizoda serije 'Pravi detektiv' će se premijerno prikazati u ponedjeljak 13. siječnja u 20.05 sati, samo dan nakon američke premijere, ekskluzivno na HBO-u. Treća sezona Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije 'Djevojke' na HBO se vraća u petak 17. siječnja u 20.35 sati

Svi koji od 13. siječnja do 12. veljače posjete stranicu hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak serije 'Pravi detektiv' i upoznati se s uslugomHBO GO. Drama u kojoj glavne uloge glume Matthew McConaughey i Woody Harrelson prati dvojicu policijskih detektiva iz Louisiane te istražuje njihov osobni i profesionalni odnos tijekom 17-godišnjeg lova na jezivog ritualnog ubojicu. Kako vrijeme odmiče, a taj im misterij mijenja živote i unosi napetost u partnerstvo, svaki od njih mora naučiti kolika je cijena iluzija i odmazde.

Godine 2012. detektivi državne policije Louisiane Rust Cohle i Martin Hart dovedeni su u postaju da se prisjete slučaja ubojstva na kojemu su radili 1995. Kako se istraga u sadašnjici odvija na odvojenim saslušanjima, dva bivša detektiva pričaju priču o svojoj istrazi te ponovno otvaraju nezacijeljene rane i dovode u sumnju svoje navodno rješavanje slučaja bizarnog ritualnog ubojstva 1995. Vremenske se crte isprepleću i spajaju 2012. te obojica ponovno bivaju uvučena u svijet za koji su vjerovali da su ga ostavili za sobom. Dok uče o sebi i ubojici, postaje jasno da tama živi na obje strane zakona.

Foršpan serije 'Pravi detektiv'

Premium filmski kanal HBO također najavljuje ekskluzivnu premijeru treće sezone serije iz originalne produkcije HBO-a, 'Djevojke', koja se vraća na HBO GO s dvanaest novih nastavaka. Premijera putem usluge HBO GO će biti 13. siječnja, samo dan nakon američke premijere, a novi će nastavci uslijediti ponedjeljkom. Premijera prvog nastavka serije 'Djevojke' je 17. siječnja u 20.35 sati na HBO-u, a novi nastavci bit će emitirani petkom.

Foršpan 3. sezone serije 'Djevojke'

Lena Dunham vraća se s trećom, nestrpljivo iščekivanom sezonom svoje Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije 'Djevojke'. Prateći nezgode skupine prijatelja u dvadesetim godinama u New Yorku, serija se usredotočuje na Hannu Horvath i njezine razne anksioznosti, komplekse i nesigurnosti dok se približava srednjim dvadesetima.

U trećoj sezoni Hannah je u ozbiljnoj vezi s Adamom, a njih dvoje svili su gnijezdo u Hanninu stanu. Hannah također pokušava rehabilitirati svoju spisateljsku karijeru i usredotočuje se na to da izruči svoju elektroničku knjigu svom ekscentričnom izdavaču. U međuvremenu Marnie se prilagođava životu nakon naglog i traumatičnog prekida s Charliejem i precizno radi na tome da izgradi život koji smatra da zaslužuje. Blizu diplome, ponovno slobodna Shoshanna osmisli plan kako bi stvorila (barem na papiru) zdravu ravnotežu između tulumarenja i učenja. Nastavljajući svoj niz ometanja života svih oko sebe, Jessa se pojavi i sklopi neobično prijateljstvo s napadnom očinskom figurom. Tijekom 12 epizoda ove sezone prijateljstvo između djevojaka krhkije je nego ikad prije, dokazujući da je žensko prijateljstvo također vrsta ljubavne veze. Kao i uvijek, ljubav, život, seks i smrt mogu poremetiti zaobilazan put k zrelosti – i pojave se kad ih najmanje očekujete.