MAMA KUPILA TRAKTORA

Mrle nam je otkrio što se sinoć dogodilo s Prljinim glasom: 'Moramo nešto poduzeti...'

10.05.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Mnogi koji su sinoć pored malih ekrana pratili polufinale Eurosonga iz Liverpoola, iznenadili su se koliko je glas Zorana Prodanovića Prlja, frontmena Leta 3 zvučao slabašno, promuklo, kao da se muči dok pjeva i jedva do kraja izvlači stih. Unatoč tome izborili su ulazak u finale

Dečki iz Leta 3 apsolutno su zaintrigirali gledatelje svojim nastupom i nesvakidašnjom pojavom. Čak je i Duško Ćurlić koji za HTV godinama prenosi ovaj spektakl, potvrdio da dobro čujemo, ustvrdivši da pjevaču našeg legendarnog benda 'treba skinuti kapu na odrađenom nastupu', budući da je 'danima pio čajeve kako bi mu glas bio bolji'.

Twitteraši su kolektivno komentirali kako je riječki roker u polufinalu zvučao puno lošije nego na Dori, spominjali su i tremu. No, Damir Martinović Mrle objasnio nam je što se točno dogodilo s Prljinim vokalom.

'To je još jedan od problema oko kojeg moramo nešto poduzeti. Zato što smo u tim prostorima, dvorani koja je podijeljena u male sobe za svakog izvođača i tu stalno radi neka ventilacija, klima. Zrak se suši i Prlja se ustvari prehladio. Kaže da je shvatio da se prehladio tek kad je došao na pozornicu', rekao nam je Mrle i nastavio:

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

'Evo sad je sav hunjav, prehlađen i ne znam što ćemo po tom pitanju napraviti da se to ne događa budući da u tom prostoru ne možemo biti cijeli dan. Ako izađemo van, a pada kiša, ne možemo biti vani. Ne možemo i ići do hotela jer je to problematično, budući su mjere sigurnosti na takvom novou da kad jednom uđeš jednostavno ti se više ne da izlaziti. Procedura je velika, kao kad ideš na aerodrom pa ti sve živo kontrolira s onim instrumentima, gledaju ti kosti, sve živo, kao da si na rengenu. Svi smo izrengenizirani',u svom stilu je objasnio bas gitarist i jedan od osnivača grupe.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju