to samo oni mogu

Otkriveno tko su djeca čija su se lica našla na majicama Leta 3 na nastupu u Liverpoolu

10.05.2023 u 20:00

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska ne prestaje govoriti o prolasku riječkih rokera u prvom polufinalu na Eurosongu. Ono o čemu se počelo pričati još od njihove pobjede na Dori su zanimljivi kostimi. Mnogima su zapele za oko majice s dječjim licima, koja imaju crne trake na očima

Let 3 osim po svojim satiričnim tekstovima mnoge oduševljavaju i zbog uvijek posebnih, nesvakidašnjih kostima koji igraju značajnu ulogu u njihovim nastupima i cjelokupnom imidžu.

Na sinoćnjem nastupu na Eurosongu su pojavili su se u svojim originalnim uniformama, a na sebi su imali bijele potkošulje na kojima su crno-bijele fotografije djece s prekrivenim očima. Mnogi su se pitali kakvu poruku nosi lik s majice.

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Mnoge je zanimala poruka koju su htjeli poslati, a Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja u ranijim su objavama na društvenim mrežama dali do znanja da su tim majicama pružili podršku Ukrajini. 'Djeca se ne smiju krasti', poručili su.

Kasnije se otvorilo i pitanje o tome tko su zapravo djeca koja se nalaze na majicama, a 24sata donose da su članovi Leta 3 za majice su uzeli fotografije sebe kao djece. Dizajnerica Lana Letović Perčin je to potvrdila. 'To su slike njih dok su bili mali', otkrila je.

Podsjetimo, Let 3 su se s 'Mamom ŠČ!' plasirali su se u finale ovogodišnjeg Eurosonga. Na pozornicu Liverpool Arene u engleskom gradu Liverpoolu izašli su sedmi, a da su prošli u finale doznali su prvi.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju