to nisu mogli propustiti

Pogledajte kako su se Rakitići skockali za dodjelu nagrade Latin Grammy

19.11.2023 u 22:50

Bionic
Reading

Po prvi put u povijesti dodjela nagrade održana je izvan SAD-a, a 24. izdanje organizirano je u Španjolskoj, točnije u Sevilli. Na glazbenom hepeningu okupile su se neke od najvećih zvijezda latino glazbene industrije, a to događanje nisu propustili Ivan Rakitić i njegova supruga

Dodjele nagrada, bez obzira o kojoj je vrsti riječ, prigoda su za promenadu po crvenom tepihu i pokazivanje otmjenih toaleta. U Sevillu su stigle brojni slavni glazbenici koji su zablistali u svečanim modnim kombinacijama, a među posjetiteljima su bili i Raquel Mauri i Ivan Rakitić.

Na svojim Instagram profilima pokazali su kakvu su odjevnu kombinaciju složili za to događanje. Dok se naš nogometaš odlučio za svjetlo sivo odijelo s bijelom košuljom i crnom kravatom, njegova draga je odjenula dugu crnu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom pa je Andalužanka izbacila nogu i pokazala zlatne sandale s platformom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Naravno, njih je uparila s torbicom u istoj boji, a kosu je podigla u visoku punđu. Na nekim fotografijama je pozirala sa crnim sakoom prebačenim preko ramena.

Osim svog modnog odabira, Raquel je pozirala i sa svojim omiljenim pjevačem Omar Montesom, a ondje su sigurno bodrili Shakiru koja je kući ponijela tri nagrade - za pjesmu godine, najbolju pop pjesmu i najbolju urban/fusion izvedbu, inače omiljenu pjevačicu Rakitićevih djevojčica Althee i Adare.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju