NERAZDVOJNI SU

Ivan Rakitić i lijepa Raquel ne odustaju od javnih izljeva emocija

02.11.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Hrvatsko-španjolski par svoju svakodnevicu vole podijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama. Sada je 'palo' više fotografija s romantične večere. I ovog puta njihovi outfiti bili su upareni, a svijetu ne prestaju pokazivati koliko se vole

Raquel Mauri i Ivan Rakitić zadnjih nekoliko dana su u halloween ugođaju. Njihove djevojčice Adara i Althea spremale su se za Noć vještica pa su se ponosni roditelji pohvalili njihovim ovogodišnjim kostimima.

Uz obiteljske obaveze, uvijek nalaze vremena za posvetiti se jedno drugome. Bračnu, ljubavnu iskru održavaju i romantičnim izlascima. S jednog od njih nisu odoljeli a da se ne fotografiraju i pokažu što su za tu prigodu odjenuli.

Oboje su isfurali uvijek poželjnu sportsku eleganciju, te su se uskladili u sličnim tonovima, odabravši trendi hoodiece koje godinama ne silaze s top ljestvica popularnosti.

Atraktivna Andalužanka ne odustaje ni od svoje trendi torbice modne kuće Dior od koje se ne odvaja u zadnje vrijeme. Ovog puta nogometaš nije pokazao svoju.

Luksuzna putovanja i krpice, ako je suditi po društvenim mrežama, su im omiljeni. Outfiti su to od nekoliko tisuća eura, a oni se, barem ovako za Instagram, nikada ne ponavljaju.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia