PRESLATKO!

Pogledajte kako je Taylor Swift izgledala prije 25 godina

02.02.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Glumac i komičar Tobin Mitnick podijelio je snimke sebe i Taylor Swift iz lipnja 2000. kada su se kostimirali u glavbe likove iz kultnog filma. Mitnick i jedna od najbogatijih i najutjecajnijih zvijezda današnjice skupa su glumili u kazališnoj predstavi temeljenoj na filmu

'Hvala ti mama što si iskopala ove slike Taylor Swift i mene prije dvadeset pet godina', opisao je Tobin Mitnick više prizora na kojima se može vidjeti kako izgledaju on i superzvijezda u djetinjstvu.

Na jednoj od fotografija se može vidjeti kako Taylor Swift zbog uloge Sandy nosi prepoznatljivu plavu kovrčavu periku, zajedno s crnim gornjim dijelom bez naramenica dok Mitnick nosi Dannyjevu (John Travolta) crnu kožnu jaknu. Swift je tada pjevala izvedbu pjesme 'Hopelessly Devoted To You, koju je izvorno otpjevala pokojna Olivia Newton-John.

Druga pak fotografija prikazuju Swift kao Sandy prije transformacije lika na kojoj nosi bijelu majicu s kapuljačom i iste kratke hlače s kosom svezanom u konjski rep. Njezina bliska prijateljica Gigi Hadid 2016. je podijelila video na kojem par uživo izvodi pjeva skladbu iz kultnog filma iz 1978. godine. U televizijskom remakeu također je glumio Swift i Hadidin bivši Joe Jonas sa zvijezdom Jonas Brothersa koji je izašao na pozornicu sa svojim bendom DNCE tijekom scene plesnog natjecanja Rydell High American Bandstand.

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju