NA DODJELI ZLATNIH GLOBUSA

Reakcija Taylor Swift govori više od riječi; loša šala na njezin račun nije joj 'sjela'

08.01.2024 u 08:44

  • +3

Taylor Swift na dodjeli Zlatnih globusa

Izvor: Profimedia / Autor: Rich Polk / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Sezona dodjela najprestižnijih nagrada službeno je počela i to 81. dodjelom Zlatnih globusa koja se sinoć održala u Los Angelesu. Čast da bude domaćin pripala je komičaru Jou Koyju, no njegove šale, osobito ne ona ispričana na njezin račun, nije se svidjela najvećoj zvijezdi današnjice - Taylor Swift

Na dodjelu je stigla u društvu prijateljica, Selena Gomez i Keleigh Sperry, u nadi kako će joj pripasti nagrada za njezin 'Eras tour'. Riječ je o novoj kategoriji za kinematografsko postignuće, a koje je umjesto u ruke Taylor Swift otišlo Margot Robbie i ekipi filma 'Barbie'.

To Taylor Swift nije previše rastužilo. Dapače, pokazala se kao iznimno fairplay igrač pozdravivši pljeskom nagrađenu Margot Robbie. Uz to, Taylor je dodatno ustala sa stolca i time dodatno pokazala svoju veličinu.

No, jedna stvar na dodjeli ostavila joj je gorak okus u ustima, a to je bio trenutak kada je postala inspiracija domaćinu večeri, komičaru Joeu Koyju, koji se u jednom trenutku počeo sprdati na račun njezine veze s igračem NFL-a, Travisom Kelceom, koji nije bio s njom na dodjeli.

'Razlika između Zlatnih globusa i NFL-a je u tome što na Zlatnim globusima imamo manje snimki Taylor Swift', pokušao je biti duhovit Jo Koy, no šala mu i nije uspjela.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Kamere su, naravno, u ključnom trenutku bile usmjerene prema slavnoj pjevačici, koja je otpijala šampanjac ledenog lica, ne pokazujući nikakvu reakciju, no bilo je jasno da bijes u njoj kipti.

Nedugo nakon toga Taylor se navodno izgubila iz dvorane i otišla s dodjele, što su odmah na društvenim mrežama zabilježili najvjerniji Swiftieji.