PRIJE PETNAESTAK GODINA

Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao kao tinejdžer

15.05.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Miljenik hrvatske publike u ovom je trenutku najtraženiji izvođač i neprepoznatljivije glazbeno lice u Hrvatskoj. Na Instagramu postoji profil koji je ranije otvorio, a na njemu se može vidjeti kakav je bio u tinejdžerskim danima

Dečko o kojem se do prije koji mjesec u javnosti ništa nije znalo gotovo preko noći postao je planetarno popularan. Nakon nezaboravnog nastupa na Eurosongu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, osvojio je prvo mjesto publike diljem Europe.

Ne krije svoju ljubav prema rock metalu, a u mlađim danima imao je sasvim drugačiji izgled. Mnoge će njegov nekadašnji izgled podsjetiti na američkog glazbenika Justina Biebera iz njegove ranije faze.

Inače, Marko Purišić je ranije otkrio da je imao djetinjstvo za poželjeti. Glazbom se počeo baviti kad je od roditelja zatražio i dobio gitaru za rođendan. Potom je osnovao bend Crveni zmajevi, a pored toga je trenirao više sportova - košarku, nogomet, stolni tenis, tenis, badminton, karate, džiju-džicu, plivanje.

Njegov talent i upornost su se isplatili, a s vremenom je razvio svoj jedinstveni stil i stekao priznanje na glazbenoj sceni. Nakon uspjeha na eurovizijskoj pozornici ne namjerava stati. Planira nastaviti raditi na svojoj glazbi, a najavio je izlazak albuma i turneju Europom.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju