David Caruso

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije CSI: Miami

03.03.2017 u 08:41

Bionic
Reading

Prepoznatljive narančaste kose i sa sunčanim naočalama, 61-godišnji glumac punih je deset godina bio zaštitno lice popularne američke serije. Kako danas izgleda, pet godina nakon završetka snimanja, pogledajte u nastavku

Punih deset godina glumio je legendarnog detektiva Horatia Cainea u seriji 'CSI: Miami'. 61-godišnji glumac, prepoznatljive narančaste kose, bio je zaštitni znak serijala, a scene, u kojima se poigrava sa svojim sunčanim naočalama, donijele su mu jedan od najizdašnijih honorara u televizijskim serijama. Naime, za svaku je epizodu primao 375 milijuna dolara.

Prije CSI: Miamija glumio je i detektiva Johna Kellyja u seriji 'Njujorški plavci', a ta mu je uloga priskrbila i nagradu Zlatni globus. Upravo su ga serije i uloge detektiva obilježile, no danas, pet godina nakon prestanka snimanja 'CSI: Miamija', Caruso je gotovo neprepoznatljiv.

U potpunosti je zapustio svoj izgled, i više nije ni sjena oštrog detektiva koji riješi apsolutno svaki zločin u Miamiju. U privatnom životu, Caruso se ženio čak tri puta te ima troje djece.

David Caruso Autor: Youtube
David Caruso kao Horatio Caine Autor: Youtube