Šareno, svečano i veselo

Pogledajte kako će izgledati: HTV je priredio blagdanski serijal na Badnjak, Božić i Štefanje

11.12.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Javna televizija svoje će gledatelje u slavlje jednog od najvažnijih kršćanskih blagdana uvesti serijalom pod nazivom 'Božić velikih želja'. Tri različita voditeljska para i gosti svojim će pričama publiku pokušati razveseliti, nasmijati, ganuti i nadahnuti

Na Badnjak 24. prosinca na HTV 1 gledatelji će moći uživati u emisiji 'Čarolija Badnjaka, čarolija života'. Voditeljici Jeleni Ćulibrk Pajić i sportskom novinaru Marku Šapitu u goste stiže proslavljenin skijaš Ivica Kostelić.

Pjevačica i strastvena kuharica Sanja Doležal otkrit će s kim slaviti blagdane i koliko joj vremena treba da upali sve lampice u kući. Bit će tu i Novi fosili, a voju bogatu kolekciju orašara na badnjačko druženje donijet će prima balerina Mirna Sporiš koja je punih 20 godina plesala u baletnoj predstavi Orašar. Pjevačke bravure otkrit će glumac Nikša Kušelj i nadmetat se u kuharskom umijeću s Markom Šapitom. Matija Cvek će izvesti najpoznatije božićne hitove.

Na Božić 25. prosinca će se emitirati emisija 'Nova nada, novi početak'. Što se sve može postići ako ne gubimo vjeru i nadu ispričali su glazbenici Danijela Martinović, Tomislav Bralić, Darko Domijan, glumica Csilla Barath Bastaić i dvije djevojke čiji životi nisu imali dobre početke, ali su hrabro zakoračile u život. Nisu odustale, niti posustale i mnoga vrata su se otvrila Kristini Ivanuš, djevojci iz SOS sela i Severini Lajtman, prvoj romkinji koja je postala lice s naslovnice modnog časopisa. Bit će tu i acapella grupa Voxford, čija je priča započela u studentskoj garsonijeri, a nastavila se kao prava Tik Tok senzacija. Voditelji će biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Treća emisije iz serijala 'Božić velikih želja' na rasporedu je 26. prosinca pod nazivom 'Štefanje oko svijeta'. Voditelji će biti Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca. Ugostite će čovjeka od planinskih vrhova Stipu Božića, slavljenika kojemu je u isti dan imendan i rođendan. Chef Stefano Cosattini zasladit će blagdanskim ostacima najomiljenijeg talijanskog kolača panetone, a malo šećera u prahu po ovoj muškoj družini posut će glumica Jelena Miholjević. Barbara Maneshwari će poučito koja je razliku između indijske svete i obične hrvatske krave, a njezin suprug Aman Maneshwari objasniti zašto se prvo oženio za stablo, a potom za nju. Gostovat će i strastvena plesačica sambe brazilka Anny Alves te Franka Batelić.

  • +60
Blagdanski program HTV-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT