Bit će napeto

Kreće The Voice Hrvatska uživo: Od ove subote i gledatelji odlučuju tko ide u finale

12.01.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Uz mentore će i publika ispred malih ekrana birati tko prolazi u polufinale od subote, 13. siječnja. Uzbudljiv dvoboj bio je samo uvod u napetosti koje nas očekuju u prvoj emisiji uživo

'The Voice Hrvatska' ide prema svojem velikom finalu. U subotu je na rasporedu je deseta emisija sezone, a prva koja se emitira 'uživo' iz Studija 'Anton Marti' na zagrebačkom Prisavlju.

Mentori Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac, Damir Urban i Dino Jelusić odlučili su u dvoboj fazi natjecanja tko je šesnaestero najboljih natjecatelja ove sezone. Sada odluka više nije samo na njima, jer iz svakoga od četiri tima, jednoga natjecatelja biraju gledatelji svojim pozivima, a jednoga mentori.

Bit će uzbudljivo i neizvjesno do posljednjeg trena. Svi će nastupiti 'uživo' u izravnom prijenosu uz pratnju izvrsnih glazbenika te uz glasnu podršku navijača i publike u studiju. Gledatelje očekuje iznimno talentirani mladi ljudi, vrhunske izvedbe inozemnih i domaćih pjesama i odabir onih koji prolaze u polufinale po izboru TV gledateljstva i mentora.

  • +9
The Voice Hrvatska (9. emisija) Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT