izazvao ovacije

Zvijezda 'The Voicea' zagrijava se za predstojeći nastup u showu nastupajući sa svojim sastavom

11.01.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Osim što oduševljava svojim izvedbama u popularnom HTV-ovom glazbenom showu, jedan od ovogodišnjih natjecatelja, finalist 'The Voicea' Luka Novokmet, svojim unplugged izvedbama ovih je dana napravio sjajan štimung nastupivši u novoobnovljenom kafiću nogometnog kluba NK Špansko

Sjajnim interpretacijama i markantnim izgledom Luka Novokmet privukao je pažnju široke hrvatske javnosti te stekao brojne navijače i simpatizere, pogotovo u zagrebačkom kvartu u kojem je odrastao. Upravo ondje, u Španskom održao je jedan od svojih nastupa (sa svojim triom održava koncerte po raznim događajima u Zagrebu).

'Luka, Luka, Luka…', skandirali su 26-godišnjaku gosti - mahom novinari, bivši nogometaši, treneri, sportski djelatnici, glazbenici, gospodarstvenici, na službenom otvorenju ugostiteljskog objekta. Luka je naime, nekadašnji pionir NK Špansko, a bio je i vrlo perspektivni kadet Dinama. Kopačke je odlučio objesiti o klin i okrenuo se glazbi, a sudeći po reakcijama publike, njegov izbor očito je bio - pun pogodak.

Mnogi ga uspoređuju s Matijom Cvekom (Vanna mu je rekla da imaju istu priču) budući je i kod njega prvo bio nogomet pa glazba.

Luka i njegov prateći sastav izvode ponajviše soul i rock-glazbu, a tako je bilo i u obnovljenom klupskom lokalu gdje je nastupao više od sat vremena. Kako je objasnio, nije mogao dulje pjevati zbog čuvanja glasnica za predstojeći nastup u završnici 'The Voiceu'.

Izvor: Društvene mreže

Glazbom se ozbiljnije bavi tek u zadnjih godinu dana. 'Dotad je to bilo sve ovlaš i bez nekih posebnih ambicija', rekao je Luka i priznao da ipak razmišlja o pjevačkoj karijeri. No prioritet mu je završiti Pravni fakultet na kojem je apsolvent.

  • +9
The Voice Hrvatska (9. emisija) Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT