POKAŽITE ŠTO ZNATE

Počele su prijave za treću sezonu showa Supertalent

22.04.2011 u 16:55

Bionic
Reading

Show koji je svakog petka privlačio polovicu hrvatskog gledateljstva i ostvario snove brojnim talentima opet daje svim nadarenim ljudima mogućnost da pokažu što znaju

Show koji je svakog petka privlačio polovicu hrvatskog gledateljstva i ostvario snove brojnim talentima opet daje svim nadarenim ljudima mogućnost da pokažu što znaju. Svi koji ne žele da njihov talent ostane neprimijećen, mogu se prijaviti za sudjelovanje u trećoj sezoni popularnog showa Nove TV.

Supertalent je show koji je već u prvoj sezoni stekao ogromnu popularnost. Od svih talenata najviše se istaknuo svjetski prvak u twirlingu Tihomir Bendelja koji je proglašen prvim hrvatskim Supertalentom, dok je show iznjedrio i Antoniju Doru Pleško koja je počela karijeru izvan Hrvatske.

Godinu iza svojim je glasom cijelu zemlju očarala Viktorija Novosel, a još veći broj prijava u drugoj sezoni te odaziv na audicijama dokazao je da smo zemlja talenata. Svi zainteresirani za sudjelovanjem u talent-showu Nove TV pozivom na broj 060 80 10 10 imaju priliku ostvariti svoje snove i podijeliti svoj talent sa svima.