DAN PREPUN OBAVEZA

'Počastila' i djelatnika benzinske: Ella Dvornik otkrila da na sebi nosi 'najskuplji parfem na svijetu'

27.01.2023 u 17:03

Bionic
Reading

Kako je otkrila na svom Instagram Storyju, nakon što je pripremila gulaš koji joj baš i nije uspio, Ella Dvornik bacila se na ostale kućanske aktivnosti, među koje spada pranje, ali i slaganje čisto opranog rublja i sparivanje čarapa, a potom je doživjela i malu nezgodu na benzinskoj pumpi

Baš kao što većinu toga što radi dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, svjesna itekako da je upravo to 'recept' za uspješnog influencera, Ella Dvornik objavila je nove dogodovštine iz svog života, kojih, vjerujte nam, nije bilo malo.

Prvo je odlučila skuhati ručak za svoje djevojčice Balie Dee i Lumie Wren kada dođu kući iz vrtića. Ovoga puta odlučila im je napraviti gulaš od teletine, no tijekom pripreme nešto je pošlo po zlu, i isti nije uspio. Na sreću, kako je otkrila, pire krumpir spasio je stvar.

A nakon što je odradila kuhanje ručka, bacila se na ono što je mnogima itekako mrsko. Riječ je, naravno, o slaganju oprane odjeće, kao i sparivanju čarapa, koji mnogima predstavljaju najveću muku. A da će to uistinu biti pravi pothvat otkrila je pokazavši poveću hrpu spremnu za ubacivanje u perilicu rublja, kako bi se ista oprala.

Da joj uistinu nije dosadno ni trenutka, Ella Dvornik je ubrzo pokazala otkrivši kako je pronašla vrijeme i za odlazak u teretanu, želeći do ljeta dovesti tijelo u savršenu formu.

Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: GORAN STANZL/TOMISLAV MILETIC/KRISTINA STEDUL FABAC/MARKO PRPIC/PIXSELL

No, da ne može uvijek sve biti idilično, otkrila je na samom kraju, otkrivši kako je na benzinskoj pumpi doživjela nezgodu kada joj je automobil počeo špricati benzin, a isti je potom zalio i zaposlenika koji je uskočio u pomoć. Ella se našalila kako na sebi ima vjerojatno najskuplji parfem na svijetu, aludirajući time na cijene benzina.