LIJEPA WONDER WOMAN

Po treći put postala majka: Gal Gadot rodila djevojčicu Daniellu, poručuje da ne može biti 'sretnija i umornija'

30.06.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Atraktivna Izraelka, slavna Wonder Woman vijest o trudnoći je objavila prije tri mjeseca, kada je najavila da će se njeno žensko carstvo povećati za još jednu članicu. Slavna 36-godišnjakinja sada je svijetu na društvenim mrežama obznanila da je rodila treće dijete

Zvijezda filma 'Wonder Woman' podijelila je obiteljsku fotografiju sa suprugom Yaronom Varsanom i njihove dvije starije kćeri, 4-godišnjom Mayom i 9-godišnjom Almom koja u naručju nježno drži novu članicu obitelji.

'Moja slatka obitelj. Ne mogu biti zahvalnija i sretnija (i umornija), svi smo tako uzbuđeni što možemo dočekati Daniellu u svojoj obitelji', napisala je i dodala: 'Šaljem svima vama ljubav i zdravlje'.

Podjetimo, Gal je u braku s izraelskim poduzetnikom, a upoznali su se 2006. godine putem zajedničkog prijatelja na zabavi u izraelskoj pustinji. Bila je to zabava prakticiranja joge i zdrave prehrane, a glumica je izjavila da se odmah zaljubila te je znala da je Yaron 'onaj pravi'. Nakon dvije gdine, u rujnu 2008., vjenčali su se u velikom kongresnom centru u središtu Tel Aviva. Danas žive na relaciji Izrael SAD.