Uloga DIANe PRINCE

Nadahnuće za ulogu superjunakinje Wonder Woman Gal Gadot je pronašla princezi Diani, a novim je filmom rasplakala i samu sebe

11.05.2021 u 18:07

Bionic
Reading

Svojom glumom u filmu 'Wonder Woman' Gal Gadot mnoge je oduševila, a glumica je nedavno otkrila kako je njezin pogled na Dianu Prince zapravo nadahnula princeza Diana

Tijekom sudjelovanja u virtualnom Cocktail Hour Live!-u Vanity Faira, Gadot je objasnila da joj se 'aha trenutak' s Wonder Woman dogodio dok je gledala dokumentarac o pokojnoj princezi.

'Sjećam se da sam gledala dokumentarac o princezi Diani. U jednom su dijelu govorili da je bila puna suosjećanja i da se uvijek brinula za ljude. Tad mi je zazvonilo da bi to trebala biti naša Wonder Woman', rekla je Gadot.

Ta spoznaja glumici je postala ključna za lik Diane Prince kojega je glumila u dva samostalna filma o Wonder Woman, ali i filmovima 'Batman v Superman: Zora pravednika' i 'Liga pravde'.

  • +4
Wonder Woman 1984. Izvor: Promo fotografije / Autor: Courtesy of Warner Bros. Picture

'Kako se možete povezati s božicom koja je super jaka i ima sve, super savršena je? Htjela sam pokazati njenu ranjivost i srce', objasnila je Gadot.

Filmovi 'Wonder Woman' dirnuli su i nadahnuli milijune žena i djevojaka širom svijeta, među ostalima i samu Gal Gadot. Nedavno je otkrila kako ju je film 'Wonder Woman 1984' rasplakao. U njemu se mlada verzija njezinog lika natječe protiv odraslih Amazonki u atletskom natjecanju.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ne mogu vam reći o trenutku filma koji me rasplakao, osim da se događa na samom početku. Nikad to prije nisam doživjela. Gledala sam, a odjednom nisam bila glumica, producentica ili bilo što drugo s filmskog seta. Bila sam djevojčica iz izraelskog predgrađa koja promatra svoj nevjerojatan lik koji radi tako nevjerojatne stvari. A ne zaplačem lako. Nisam tip žene koja plače i gledajući reklame. Jednostavno sam imala tako snažnu reakciju na ovaj film koji me zatekao', rekla je Gadot i dodala kako plakanje obično čuva za posebne prilike, kao kad je trudna.

  • +3
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Vanity Fair / Ferrari / Profimedia

Što je rasplakalo glavnu glumicu gledajući svoj film možete provjeriti od danas, 11. svibnja, na usluzi HBO GO, koju možete potražiti u ponudi MAXtv-a.

Sudbina svijeta još jedanput je na kocki, a samo ga Wonder Woman može spasiti. Hit superherojski film 'Wonder Woman 1984' imat će ekskluzivnu streaming premijeru 11. svibnja na HBO GO-u. Film u režiji Patty Jenkins, s Gal Gadot u glavnoj ulozi, također će biti prikazan na HBO kanalu, 30. svibnja u 20.00h.

Nova priča zatječe Dianu Prince kako neprimjetno živi među smrtnicima u živahnim, elegantnim 1980-ima – eri hedonizma i želje za posjedovanjem. Iako je u potpunosti razvila svoje moći, ona ostaje pritajena, bavi se prikupljanjem drevnih artefakta, a herojska djela izvodi samo potajno. Međutim, Diana će uskoro morati skupiti svu svoju snagu, mudrost i hrabrost kad se sukobi s Maxwellom Lordom i Cheetah, zlikovkom koja posjeduje nadljudsku snagu i spretnost.

Patty Jenkins je režirala film po scenariju koji je napisala s Geoffom Johnsom i Daveom Callahamom, priču potpisuju Jenkins i Johns, a temelji se na DC likovima.