NAPETI MARATON

Po jedna hit krimi preporuka serije ili filma za svaki dan u tjednu

20.11.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Pickbox NOW predstavlja mali dnevnik kriminalističkih serija i filmova

Imamo popis preporuka za sve željne krimi maraton!. Dakako, možete pogledati i samo one koji vas najviše intrigiraju, ali uz pregršt ideja bit će lakše odabrati naslov uz koji ćete se opustiti. Sve serije i filmovi dostupni su na Pickbox NOW streaming servisu.

Ponedjeljak: Skrivena imovina (Hidden Assets)

Tijekom rutinske racije u Limercku koju provodi detektivka Emer Berry (Angeline Ball) saznalo se da sitni diler prima značajna sredstva iz nepoznatog izvora. Detektivku čeka zadatak velikih razmjera – mora razotkriti i povezati raciju u Limericku, pronađeno truplo u Antwerpu i terorističkih napad u Belgiji.

Utorak: Zaljev (The Bay)

Detektivka Lisa Armstrong (Morven Christie) istražuje novi slučaj nestalih blizanaca Holly i Dylana Meredith. Prvo upoznaje roditelje nestale djece i otkriva da imaju mnogo zajedničkog. Istraga je u punom mahu kako bi nestali bili nađeni na vrijeme. Dok se nosi s mukotrpnim slučajem, detektivka ima podosta i privatnih problema koji se prepliću s opasnim događanjima.

Srijeda: Istina (The Truth)

Misteriozna 17-godišnjakinja pojavi se nakon osam godina prisilne seksualne eksploatacije. Uspostavi se da je riječ o Pauli Garcíji (Elena Rivera) koja je unuka jednog od najvažnijih španjolskih bankara. Nalazi se u policijskoj postaji i želi razgovarati samo s mladim policajcem Marcosom Eguíjom (Jon Kortajarena) koji je zadužen za njezin slučaj. Istraga se nastavlja, obitelj se privikava na Paulin povratak, a novinar Lalo Ruiz (José Luis García-Pérez) želi razotkriti njezin stvarni identitet.

Četvrtak: Spasi me (Save Me)

Nelly (Lennie James) nije vidio svoju kćer Jody (Indeyarna Donaldson-Holness) godinama, a policija ga tereti za njezinu otmicu. Istražitelji posjeduju dokaze da su zadnji pozivi s Jodyina telefona upućeni Nellyju. Kako bi dokazao svoju nevinost započinje s privatnom istragom koja će rezultirati otkrivanjem velikih tajna.

Petak: Pekar (The Baker)

Lokalni pekar Milo (Damian Lewis) ima veliku tajnu – nekoć je bio profesionalni ubojica! Zbog jedne odluke morao se sakriti u malo velško selo i tamo peče štruce kruha, vodi miran život i upušta se u strastvenu vezu s lokalnom veterinarkom. No, morat će ispaštati za svoju prošlost jer njegov bivši kolega i prijatelj ima novi zadatak - Milo mu je sljedeća meta.

Subota: Cordelia (Cordelia)

Kako bi se oporavila od nepoznate traume iz prošlosti, Cordelia (Antonia Campbell-Hughes) živi u Londonu zajedno sa svojom sestrom blizankom Caroline (Antonia Campbell-Hughes) i njezinim partnerom Mattom (Joel Fry). Jednog vikenda ostaje sama u stanu i započinje komplicirani odnos sa susjedom Frankom (Johnny Flynn) koji je opsjednut sviranjem čela.

Nedjelja: Umjetnost osvete (M.F.A.)

Noć koja je trebala biti najbolja u njezinom životu pretvori se u najveću noćnu moru. Noelle (Francesca Eastwood) postane žrtvom silovanja. Dan nakon što je silovana, odluči se suočiti sa silovateljem i spletom okolnosti ga ubije. Taj čin odvest će ju na neočekivani put samootkrivanja i eksplozije umjetničke inspiracije. Tako se rodila nova Noelle, ona koja želi osvetiti sve žrtve silovanja.