ZABAVITE SE I NASMIJTE

Enemies to lovers – ljubavni trope koji tako volimo u filmovima

12.11.2022 u 07:37

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi tri filma u koje ćete se zaljubiti nakon prve minute, iako se likovima iz istih nije dogodio baš taj scenarij!

Enemies to lovers je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih tropea u književnosti, filmu i serijama. Glavni likovi isprva su prikazani kao neprijatelji, ali ih okolnosti spoje i natjeraju da počnu provoditi mnogo vremena zajedno. To najčešće vodi k razvoju romantičnih osjećaja i ljubavnom odnosu.

Kako bi se dobro zabavili i nasmijali, izdvojili smo tri romantična filma koje morate pogledati nadolazeći vikend. Navedene preporuke dostupne su na Pickbox NOW streaming servisu zajedno s ostatkom bogate ponude serija i filmova.

Ponos, predrasude i psi (Unleashing Mr. Darcy)

Ovaj trope je prisutan u jednom u najpoznatijih romana – djelu Ponos i predrasude britanske autorice Jane Austen. Ponos, predrasude i psi je suvremena verzija ovog voljenog klasika. Elizabeth Scott (Cindy Busby) želi dovesti svoj život u red. Uskoro dobiva priliku da otputuje zajedno sa svojim psom na glamuroznu izložbu u New Yorku. Tamo će susresti Donovana Darcya (Ryan Paevey) koji se ostaviti izuzetno loš prvi dojam.

Dvostruki blagdan (Double Holiday)

Rebecca (Carly Pope) je radoholičarka i silno želi novo promaknuće. Neposredno prije blagdana pojavila se velika prilika za napredak u karijeri – mora organizirati božićni domjenak. Ipak, nije jedina na tom zadatku, planira ga zajedno s Chrisom (Kristoffer Polaha) koji je drugi kandidat za promaknuće. Silni planovi i organizacija prisilit će ih da provode mnogo vremena zajedno. Hoće li naposljetku biti važnija nagrada ili novi osjećaji koje gaje jedan prema drugome?

Obnova ljubavi (Flip That Romance)

Jules (Julie Gonzalo) je kupila staru kuću kako bi je preuredila i prodala. No uskoro saznaje da je vlasnik drugog dijela kuće njezin bivši partner Lance (Tyler Hynes) koji također namjerava preurediti i prodati svoj dio kuće. Dobronamjerno preuređivanje pretvorit će se u žestoko natjecanje. Urednica časopisa o uređenju interijera saznaje o natjecanju i nudi veliki članak o pobjedniku. Neočekivano, obnova kuće rezultirat će i obnovom stare ljubavi.