NEMA VIŠE

'Plava krv' prestaje se snimati: 14. sezona hit serije bit će ujedno i posljednja

21.11.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Američka policijska dramska serija 'Plava krv', koja je s emitiranjem počela sada već davne 2010. godine na CBS-u, završava s 14. sezonom. Ta sezona ujedno je i posljednja, a kako je otkriveno, ista će se, kako bi se zadržao fokus gledatelja, emitirati u dva dijela

Obožavatelji policijske serije 'Plava krv', u kojoj s guštom gledamo Toma Sellecka, Donnieja Wahlberga, Willa Estesa, Bridget Moynahan i Vanessu Ray, s tugom su dočekali najnoviju vijest.

Nakon gotovo 14 godina emitiranja, tijekom kojih smo pratili razne dogodovštine ove ekipe, seriji dolazi kraj. Iz CBS-a su otkrili kako će 14. sezona ujedno biti i posljednja, kao i da će se emitirati u dva dijela.

Budući da 14. sezona ima 18 epizoda, prvih deset s prikazivanjem će započeti 16. veljače 2024., dok je finalnih osam epizoda zakazano za jesen 2024. godine.

Serija 'Blue Bloods' - 13. sezona trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Posljednjih 13 godina bila mi je čast i privilegija raditi na seriji kao što je ova, koja ne samo da slavi muškarce i žene koji štite i služe građane New Yorka, nego pokazuje i važnost obitelji. Raditi s ovakvim nevjerojatnim glumcima, scenaristima, producentima, redateljima i ostatkom ekipe bio je ostvarenje sna i zahvalan sam što sam bio dio ove nevjerojatne grupe u više od 275 epizoda', stoji u izjavi koju je dao Tom Selleck.

Inače, CBS je nedavno najavio i kako će i serija 'Mladi Sheldon' isto tako završiti s novom sezonom, koja će imati 14 epizoda.