'big little lies'

Potvrdila Nicole Kidman: Serija 'Male laži' ipak dobiva treću sezonu

19.11.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Serija čiju smo posljednju epizodu pogledali još 2019. konačno se vraća na male ekrane! Iako su govorili da je serija završila, holivudske velikanke su se okupile i pripremaju nove epizode koje će razveseliti gledatelje

Pomalo mračna serija koja je hrabro progovorila o temama obiteljskog nasilja i njegovih posljedica konačno se vraća! Iako smo mislili da je to bilo to od serije 'Male laži', Nicole Kidman otkrila je da nas očekuje i treća sezona u kojoj ćemo gledati već poznate likove.

'Voljela sam Big Little Lies jer su se na neki način pojavile u razdoblju mog života kad sam rodila djecu i mislila da ću se povući, a onda je došlo do situacije u kojoj smo Reese Witherspoon i ja mogle producirati tu seriju', objasnila je Kidman zahvalivši publici na podržavanju serije koja je ostvarila velik uspjeh.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Donijet ćemo vam i treću sezonu, samo za vašu informaciju', rekla je oduševljenoj publici.

Prije gotovo pet godina objavljena je druga sezona HBO-ove kriminalističke drame koja je dobila brojne pohvale kritičara, posebno zbog scenarija, režije, glume, produkcijskih vrijednosti, kinematografije i glazbene podloge. O kvaliteti serije svjedoči i činjenica da je prva sezona dobila čak 16 nominacija za nagradu Primetime Emmy i osvojila osam!

Jaka glumačka postava koju čine Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz u ulozi pet žena u Montereyu u Kaliforniji koje su upletene u istragu ubojstva nasilnog supruga Kidmaninog lika. U drugoj sezoni pridružila se i Meryl Streep kao majka ubijenog nasilnika i svekrva koja je spremna zagorčati život svojoj snahi.

Također, ovo je jedan od najuspješnijih projekata Witherspoonine produkcijske kuće Hello Sunshine.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia