ŽANAMARI PERČIĆ

Pjevačicu proglasili Hrvaticom s najboljim tijelom: 'Sad se mogu mirne duše udebljati!'

07.02.2021 u 18:36

Bionic
Reading

Po mišljenju čitatelja RTL-ovog Tabloida pjevačica Žanamari Perčić ima najbolje tijelo među svim Hrvaticama, na što im se 39-godišnja Makaranka zahvalila i u šali poručila da se sad može mirne duše udebljati

'Nekad tako mala, na očigled površna sitnica puno znači. Za mene znači da sam mnoge moje curke ovdje motivirala i da se moj trud i odricanje prepoznaju...', napisala je Žanamari koja obožavatelje na svom Instagramu često počasti fotografijama svoga zanosnog tijela.

No, isto tako pajevačica nerijetko pokazuje i kako iza takvog tijela stoji puno truda i prolivenog znoja, koji joj donose i puno više blagodati od priznatog joj dobrog izgleda.

Žanamari Perčić za ELFS lingerie Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

'Za mene je fitness lifestyle i mada neki to ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra', poručila je na svom Instagramu Žanamari i pokupila brojne čestitke i pohvale svojih domaćih i inozemnih obožavatelja.

Titulu Hrvatice s najboljim tijelom Žanamari su svojim glasovima dodijeli čitatelji RTL-ovog tabloid.hr, a u izboru su osim nje bile ponuđene još Ana Gruica Uglešić, Lidija Bačić, Iva Jerković, Renata Sopek, Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Ecija Ivušić, Fani Stipković, Tatjana Dragović, Ana Rucner, Nikolina Ristović, Ema Kovač, Nives Ivanišević i Mia Pojatina.