DVA DANA PUTOVANJA

Pjevačica Lu Jakelić zapela s bubnjarom Dubioze Kolektiv u snijegu: 'Ovo je najdulje putovanje iz Šibenika'

27.02.2023 u 13:11

Bionic
Reading

Nanosi snijega zatrpali su autoceste. Pravci iz smjera juga prema unutrašnjosti zameteni su i puše jaka bura. Mnogi su zbog toga putovali puno više sati nego inače ili su poput domaće kantautorice morali prespavati u kombiju

Glazbenica iz Đurđevca Lu Jakelić koju je šira publika upoznala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', održala je u koncertnu promociju albuma 'Šesto čulo' u Splitu i Zagrebu, no njezin povratak kući nije prošao glatko.

Naime, zbog snijega je putovala dva dana, a Jakelić je o svemu obavijestila svoje sljedbenike na društvenim mrežama. Najprije je napisala da su zapeli na cesti negdje usred snježne oluje, a potom se osam sati kasnije ponovo javila. 'Još nismo došli do Zagreba. Svi smo jeli grah za ručak'. Poslije je opet izvijestila da je na putu, a s njom je i jedan od članova benda Dubioza Kolektiv, Senad Šuta koji je s njom odradio koncerte.

'Ovo je najdulje putovanje iz Šibenika. Dva dana stojimo. Senad uvjerljivo prva pratilja hrkanja. Naš dragi vozač Kajo, riznica humora. Negdje oko 4 govori mu Bojana: 'Kajo, daj ti odspavaj'. Na to će on: 'Ma neka, pusti, to ću ja sutra u vožnji malo. Jest da je teško, ali ovo ćemo pamtiti', zaključila je Jakelić, a kao lokaciju je navela: 'negdje u snijegu'.

Zbog vremena su u prometu zapeli i Doris Pinčić i kolega Ognjen Golubić, koji danas zbog toga nisu mogli odraditi šihtu u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Lu Jakelić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL