MODNE BLIZANKE

Pita se i David Beckham: Kojoj bolje stoji bob frizura - malenoj Harper ili legendarnoj Anni Wintour?

17.02.2019 u 21:56

Bionic
Reading

Na predstavljanju nove kolekcije Victorije Beckham za predstojeću jesen i zimu, u prvom redu gledališta pozornost je privlačila njezina brojna obitelj. Dizajnericu su podržali suprug David, sinovi Romeo, Cruz i Brooklyn s djevojkom Hanom Cross te miljenica obitelji, sedmogodišnja Harper koja je pokazala novu frizuru, strogi bob kakav nosi i slavna modna urednica Anna Wintour koje je sjedila pored njih

Dobro raspoložena obitelj Beckham sjedila je u prvom redu revije, a odmah pored Davida smjestila se legendarna urednica Anna Wintour, poznata po bob frizuri sa šiškama kojoj je vjerna već desetljećima.

No istu frizuru odnedavno ima i sedmogodišnja Harper Beckham, a za njezin bob zaslužan je frizer Victorije Beckham, Luke Hersheson. Prošlog je mjeseca frizer na Instagramu objavio kako reže Harperinu kosu i radi joj mali šik francuski bob.

Na račun Harperine frizure i one Anne Wintour našalio se i slavni nogometaš koji je to tijekom revije objavio na svom Insta Storyju.

'Harper i Anna – tko nosi bolje? Obje su divne', napisao je Beckham kojem je u tom trenutku mezimica sjedila u krilu.

Da je posebno slab na jedinu kćer slavni nogometaš niti se ne trudi skriti. 'Nemam apsolutno nikakvog utjecaja na tu malu djevojčicu. Obožavam svu svoju djecu jednako, no definitivno sam puno stroži s dečkima nego s Harper, a zbog toga imam i puno problema sa suprugom', izjavio je svojedobno David Beckham otkrivajući kako je najslabiji upravo na želje sedmogodišnje Harper.

NOSIVA KOLEKCIJA

Victoria Beckham ponovo pokazala ženstvene kreacije u kojima se svatko lako može zamisliti

Pogledaj galeriju