odmor za dušu

Pierce Brosnan sa suprugom snimio selfie i najavio najnoviji projekt

14.03.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely pravi su primjer kako slava ne bi trebala mijenjati načine zabave. Jednostavna šetnja uz irsku obalu razveselila je ovaj par te su sretan trenutak obilježili selfijem, a glumac je otkrio da sudjeluje u nadolazećoj ljubavnoj romansi

Irsko-američki glumac Pierce Brosnan aktivan je u svijetu filma od 70-ih godina, a danas je jednako poznat kao i u trenutcima vrhunca slave. Uz sve poslovne projekte, glumac ne zaboravlja na važnost odmora i provođenja vremena s dragim ljudima. Na Instagramu je pokazao kako uživa na plaži sa suprugom okinuvši jedan zajednički selfie.

Glumac se na društvenim mrežama pohvalio selfijem pored supruge Keely Shaye Smith, s kojom je u braku od 2001. godine, na plaži Mullaghderg u Irskoj. Iako na plaži, par je bio zabundan i spreman za hladnoću zubatog sunca. Nasmiješeni za fotografiju i obasjani suncem, izgledali su vrlo sretno, a iza njih se protezao irski primorski krajolik.

'Sreća Iraca bila je s nama dok nas je sunce obasjalo tijekom snimanja filma 'Četiri pisma ljubavi', napisao je glumac u objavi najavivši svoj najnoviji projekt.

Uz pozitivne komentare, jedan obožavatelj je u komentaru istaknuo kako se divi njemu i supruzi: 'Iako ne vjerujem da ćete ovo vidjeti, ti i Keely obavili ste izvanredan posao pokazujući da slava i bogatstvo nemaju utjecaja na pozitivnu vezu. Oboje ste pravi uzori koji pokazuju kakav bi trebao biti dobar brak. Hvala ti što si mi pružio bezbrojne sate zabave i radosti tijekom mog života, Pierce!'

Irsku romansu potpisuje redateljica Polly Steele, a u filmu će glumiti Pierce Brosnan i Helena Bonham Carter. Film se temelji na bestseleru irskog pisca Nialla Williamsa, a ovaj par glumi roditelje zvjezdanih ljubavnika koji su stvoreni jedno za drugo, no na ljubavnom putu susreću mnoge prepreke.

  • +8
Pierce Brosnan sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia