obiteljsko druženje

Richard Gere zamijenio glamur boravkom na selu pa pokazao kako provodi vrijeme sa sinom

13.03.2023 u 20:54

  • +7

Richard Gere i Alejandra Silva

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se čini kako je život u zadnje vrijeme nemilosrdan prema Richardu Gereu, glumac je odlučio posvetiti vrijeme obitelji, daleko od užurbanosti grada. Na farmi je zvijezda u društvu supruge i dvojice sinova pronašla odmak od gradske vreve i posvetila vrijeme povratku korijenima

Iako je sinoć održano najvažnije druženje u svijetu filma i najbitnija ceremonija dodjela nagrada, holivudska zvijezda Richard Gere nije se pojavio na svečanosti. Nakon problema s upalom pluća zbog koje je bio i hospitaliziran, Gere se orijentirao na provođenje vremena u prirodi gdje provodi kvalitetno vrijeme s članovima svoje obitelji.

Četveročlana obitelj popularnog glumca uživa daleko od grada, a supruga Alejandra Gere nekoliko je fotografija podijelila i na Instagramu. U nedjelju je objavila kako ona i Richard Gere te njihova dva sina, četverogodišnji Alexander i dvogodišnjak čije se ime još ne zna, provode vrijeme na farmi, uživajući u opuštenim trenutcima.

Vrijeme provode uz životinje, a poseban je trenutak u kojem cijela obitelj muze kravu.

Na fotografiji Gere drži ruku na leđima svoje supruge i gleda kako Silva poseže naprijed i stavlja svoju ruku preko Alexanderove, pomažući mu da pomuze kravlje vime u šalicu.

'U ovim vremenima, pogotovo ako živite u gradu, tako je teško moći uživati ​​u osnovnim užicima koje nam priroda nudi — one koje najviše cijenim i one koje želim usaditi u svoju obitelj. Povratak osnovama. Ovo je za našeg voljenog Homera Gerea', napisala je Alejandra u objavi prisjetivši se svog svekra koji je nedavno preminuo. 

  • +3
Richard Gere i Homer Gere Izvor: Profimedia / Autor: Jemal Countess / Getty images / Profimedia