NA INSTAGRAMU

Petra Ecclestone pokazala trudnički trbuščić, ali i ormar prepun skupocjenih krpica

09.12.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Za svoju posljednju objavu, na kojoj pozira u jednostavnoj haljini bež boje, trudnica Petra Ecclestone dobila je samo komplimente, a iako je fokus bio na njoj, iza nje se nije mogao ne primjetiti ormar prepun dizajnerskih krpica i skupocjenih torbi, od kojih su neke u staklenoj vitrini

Kao mlađa kći nekada čelnog čovjeka Formule 1, Petra Ecclestone od rođenja je navikla na život na 'visokoj nozi'. 30-godišnja kći Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge Slavice Ecclestone, trenutno živi u Los Angelesu, gdje je odselila nakon razvoda od Jamesa Stunta, i sa svojim zaručnikom Samom Palmerom očekuje njihovo prvo zajedničko dijete.

Petra Ecclestone ne krije koliko je sretna zbog još jedne trudnoće (s bivšim suprugom ima troje djece, op.a.), a svoj trudnički trbuščić istaknula je uskom haljinom u bež boji, koja je otkrila i kako u trudnoći nije nakupila viška kilograma. Dapače, da se ne vidi trbuščić, ne bi se niti znalo da je trudna, jer je i dalje mršava.

No, osim trudničkog trbuščića, koji se vidi na selfieju iz 'walk-in-ormara', iza Petre vidljiv je i sadržaj istog, prepun dizajnerskih krpica, ali i skupocjenih torbica, od kojih najskuplji primjerci stoje u staklenoj vitrini, poput izložbenog primjerka.

  • +2
Petra Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia