ROMANTIČNI TRENUTAK

Pete Davidson osvojio je Arianu Grande samo jednim poljupcem

01.09.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Pjevačica Ariana Grande odgovorila je Nicki Minaj na nekoliko pitanja u intervjuu za Queen Radio

Ariana Grande nedavno je gostovala u emisiji Apple Music na radiju gdje je svojoj kolegici Nicki Minaj dala intervju. U tom razgovoru, 25-godišnja pjevačica otkrila je neke intimne detalje vezane uz svog zaručnika Petea Davidsona.

'Prvi poljubac bio je tako super. Baš je bilo slako – pitao me smije li me poljubiti. To je bilo slatko, no bilo je i seksi', rekla je Ariana Grande.

'Rasplakat ću se! Je li u pitanju bio senzualni poljubac', pitala je Nicki Minaj.

'Bio je... bio je kompliciran jer nije bio pretjerano seksualan, no definitivno je u njemu bilo svega i svačega. Razumiješ? Bilo je stvarno slatko, no i prilično seksi', odgovorila je Ariana Grande.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nicki Minaj zatim je pitala svoju kolegicu je li Peteu Davidsonu odmah nakon tog poljupca poželjela ustupiti jednu ladicu u svom domu.

'Apsolutno', nasmijala se Ariana Grande.

Ariana Grande i Pete Davidson zajedno su od 2016., no skrivali su to od javnosti do svibnja, 2018. Samo mjesec dana kasnije par se zaručio.

Nicki Minaj također je pitala Arianu Grande što je najbolje u vezi Petea Davidsona.

'Ne znam, stalno se zabavljamo. On je moj najbolji prijatelj. Veza nam je zabavna. Svakim je danom sve bolja', rekla je Ariana Grande.

'Vas dvoje ste oboje ludi. Imate isti smisao za humor', komentirala je Nicki Minaj.

'On je muška verzija mene, a ja sam ženska verzija njega. Jedino što on ima pet metara, a ja deset centimetara', uz smijeh je zaključila Ariana Grande.

  • +3
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia