PRELIJEPA MLADENKA

Pogledajte vjenčanicu Hane Huljić iz svih kutova: Udala se u vrlo romantičnoj kreaciji prepunoj detalja

19.02.2022 u 19:47

Bionic
Reading

Nakon velikog iščekivanja i nestrpljivog odbrojavanja, stigao je trenutak kada će najpoznatiji par naše estradne scene, Hana Huljić i Petar Grašo, izreći sudbonosno 'da' i obvezati se na vječnu ljubav. Prije ceremonije vjenčanja par je odradio službeno fotografiranje pa je Hanina vjenčanica, koja je bila jedna od vodećih tema posljednjih dana, konačno ugledala svjetlo dana

'Bit će jednostavna i prozračna. Ona je djevojka koja nije od nikakvih čipki ni perlica. Vjenčanica ima zanimljiva rješenja s dizajnerskim potpisom. Unikatna je i odrađena samo za nju,' tako je dvojac iz brenda Arileo za RTL.hr opisivao Haninu vjenčanicu nekoliko dana prije jednog od najiščekivanijeg vjenčanja na domaćoj estradi.

Hanina vjenčanica odgovarala je tom opisu – dugačka, bijela haljina vintage kroja sa srcolikim izrezom pristajala joj je kao salivena. Kreacija koja potpisuje splitski modni dvojac Arileo kombinirao je tradicionalne elemente – bijelu boju, dugački kroj i duge bijele, damske rukavice, ali i one moderne i vrlo upečatljive – gola ramena koja su otkrivala dva reda naramenica, jedan koji se protežeaiza vrata, a drugi u obliku damske šal kragne.

Poseban detalj bili su našiveni gumbići na prednjoj strani vjenčanice koja je zbog djelovala vrlo chic i u potpunosti bila u skladu s Haninim stilom odijevanja.

Za romantičan i bajkovit izgled bila je zaslužna prekrasna čipka s vezom u obliku ruža koja je činila gornji, završni sloj haljine, ali i našiveni volani na šal kragni.

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše u crkvi sv Dominika Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj / Pixsell

Vrlo damski i ženstveni stajling koji djelomično bio inspiriran 40-ima Hana je upotpunila bijelim vjenčanim salonkama čiji dizajn potpisuje splitski brend Ledenko, iza kojega stoje Ivan Ledenko i njegova supruga Sandra.

  • +24
Uzvanici na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Što se tiče frizure i šminke, za to je bio zadužen Josip Lijić, njezin dugogodišnji frizer i šminker koji je i ovoga puta uspio u punom sjajnu istaknuti Haninu ljepotu. 'Bit će to jednostavan i lagani make up. U slučaju da ćemo kosu ostaviti raspuštenu, Hani ćemo napraviti lagane valove. Ona je jednostavna djevojka i toga ćemo se i držati', najavio je prije nekoliko dana Josip Lijić za RTL.hr. Obećano, ispunjeno – Hana je izgledala doista zapanjujuće, a osim valova u kosi poseban detalj činio je i decentan veo koji je bio povezan s bijelim, jednostavnim fascinatorom.

  • +45
Hana Huljić i Petar Grašo na terasi hotela Harmony Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX

Hana je u ruci nosila buket načinjen od ruža i šlajera, opet tako tradicionalno i jednostavno, a tako efektno. Iako su prije samog vjenčanja bili poznati skoro svi detalji, Hana je, ipak, uspjela sve prisutne iznenaditi i oduševiti. U stopu ju je pratio i njezin odabranik koji je bio vrlo elegantan u crnom, klasičnom smokingu s leptir mašnom i bijelom košuljom. Ostavši vjerna svom jednostavnom i minimalističkom stilu zablistala je na svoj veliki dan poput prave dame.