PUSTA KUĆA

Pet finalista oporavlja se od šoka

25.06.2011 u 12:50

Bionic
Reading

Nakon što su ostali bez Nikole, Lestera, Nirmala i Nemeša, ostalih petero razgovaralo je o izbacivanju. No napetost između stanara sad je već vidljiva

Brendon je pokušao razgovarati sa Sorajom o ispadanju Nikole, Lestera, Nirmala i Nemeša, no Soraja ga ili nije čula ili se pravila da ga ne čuje, pa je nastala mala svađa oko toga. Soraja se izderala da ne razumije Brendona kad priča punim ustima te da to nije pristojno.

Marijana i Soraja obje smatraju kako se ne treba opterećivati time te da je to potpuno nebitno, no Brendon pokušava provocirati Soraju i pita je zašto se cijelo vrijeme pokušava svađati s drugim ljudima. Ona mu odgovara kako to nije istina te da je njegova tvrdnja besmislena.

Još je malo vremena ostalo prije nego što će samo jedan od finalista odnijeti glavnu nagradu. Trka za novcem uskoro će biti gotova, a u njoj sada sudjeluju Marijana, Soraja, Brendon, Duško i Horvat

Poslije objave da je pet finalista na putu prema potencijalnoj pobjedi, jedan po jedan su ulazili u ispovjedaonicu gdje im je Big Brother čestitao.

Marijana je bila zbunjena i nije vjerovala ni u što. Cijela večer joj je bila prilično čudna i sve što se događalo ju je iznenadilo.

Očekivala je jedino to da će Horvat biti taj koje će doći do finala, a sve ostale promjene su je jako zbunile. Ona se čak nije ni ponadala da će i ona biti ta koja nosi titulu superfinalistice.

Horvat je kao finalist također ostao jako iznenađen - ne toliko svojim ostankom, koliko izbacivanjem Lestera, pa čak i Nirmala. On sebe doživljava moralnim pobjednikom, jer ni jednom do sada nije bio nominiran.

Duško misli da bi on mogao pobijediti. On je već odlučio da će od osvojenog novca izdvojiti dio da kupi Horvatu vrijedan poklon.

Ono što je njemu sinoć bilo vrlo iznenađujuće je Nemeševo izbacivanje jer je mislio da ljudi vole da gledati ljubavne scene.

Brendon se osjeća jako zadovoljno jer su prije njega izašli stanari koji su ga podcijenili, pa on to smatra svojim velikim uspjehom. Po tko zna koji put dodao je da bi volio da Marijana bude pobjednik serijala, ali, po svemu sudeći, smatra da će Duško odnijeti nagradu jer je, po njegovu mišljenju, uvjerio publiku svojom pričom.

Soraja nije imala puno za reći. Nije se mogla odlučiti između Duška i Horvata, ali je dodala kako je ništa ne može više iznenaditi.