hrabri skok

Poput pravih Spartanaca: Darijo Srna i Pedro Soltz odradili novogodišnje kupanje u moru

02.01.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Mnogima je nezamislivo to da zimi i prst umoče u more, ali ima onih kojima niske temperature ne mogu ništa pa koriste blagodati zimskog plivanja. Naš bivši nogometni reprezentativac i 'najzgodniji hrvatski zet' jedni su od njih

Kao Spartanci koji su prije nove ere redovito koristili ledene kupke jer su smatrali da hladna voda učvršćuje njihovo tijelo i duh, naša dva junaka hrabro su odradila kupanje u Jadranskom moru usred zime.

Darijo Srna i njegova supruga Mirela Forić zadnje dane 2022. godine odlučili su provesti u Dubrovniku, u koji su se uputili nakon promocije njegove knjige 'Zašto te zovu SRNA' u Metkoviću. Dobro raspoloženi supružnici snimljeni su u toplom prijepodnevu prije dočeka Nove godine. U nju su ušli ludom zabavom u dubrovačkom hotelu, a poduzetnica je sa svijetom na Instagramu podijelila i skok svog supruga s mola.

I Pedro Soltz i njegova trudna supruga Iris Cekuš odlučili su u Novu godinu ući u toplijim krajevima pa su je s prijateljima dočekali na ugodnim temperaturama u Šibeniku. Nakon najluđe noći u godini sunčano i toplo vrijeme Soltz je iskoristio za prvi ovogodišnji 'kupanjac'.

Maneken i pobjednik posljednje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' podijelio je video u kojem skida ogrtač i 'sa stilom' ulazi u more, a poput Srne, označio je da je to bilo 1. siječnja.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja