DUNJA MAZZOCCO DRVAR:

'Pedesete su dovoljno daleko, tu i tamo naletim na poneku sijedu, ali to me ne uzrujava'

20.03.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Osim što joj je na poslovnom i privatnom planu posloženo baš sve kako treba, jedna od najboljih meteorologinja ovih dana posljednjih dana proživljava posebno sretne trenutke. Jučer je proslavila 42. rođendan, a Dunja Mazzocco Drvar ispričala je za tportal što je najbolje u godinama u kojima je sada i otkrila što ju je posebno iznenadilo ove godine

Osim zdravlja, Dunja Mazzocco Drvar ne želi ništa posebno. 'Budući da imam nekih manjih zdravstvenih problema, u ovim godinama zaista ne možeš poželjeti ništa više osim dobrog zdravlja. A za ostalo se možemo pobrinuti i sami', rekla nam je.

Priznjae da joj je sada super to što joiš uvijek ne osjeća godine. 'Prije dvadeset godina mislila sam da kad imaš četrdeset i kusur godina su neke ozbiljne godine, približavaš se pedesetima, no ja sam sada u naponu snage. Kad dođete u četrdesete već su iza vas godine radnog napora, gledaš dijete kako se razvija. Ono kad kažu da su četrdesete nove tridesete, nije floskula. Pedesete su dovoljno daleko, super se osjećam. Tu i tamo naletim na poneku sijedu, ali to me uopće ne uzrujava', kaže RTL-ova meteorologinja.

Rođendan je proslavila u krugu šire obitelji. 'Super se poklopilo da mi je rođendan pao na ponedjeljak pa smo za vikend feštali. Suprug mi je skuhao pašticadu, moje omiljeno jelo s kojim me puno godinam prije i osvojio i s kojim se uvijek častimo kad slavimo neke lijepe trenutke. Kako se u posljednje vrijeme družim s djecom, držim predavanja u školama, kroz crtić 'Frozen' im tumačim što se događa u meteorologiji, djeca su mi jučer ne znajući da mi je rođendan poklonila buket tulipana. To me jako dirnulo, kao da su mi darovali ne znaš što, a tulipani su inače moje omiljeno cvijeće', otkrila je.

Pored svega, u subotu je istrčala polumaraton od 5 kilometara. 'To je moj osobni rekord što mi je bio dodatni rođendanski poklon i vjetar u leđa, da bez obzira što godine idu, dolazi puno pozitivnih stvari', poručila je meteorologinja.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX