VIŠE SE NE SKRIVAJU

Pao na šest godina mlađu kolegicu: Nakon razvoda s Miley Cyrus, zvijezda 'Igra gladi' ponovno ljubi

11.10.2019 u 18:01

Bionic
Reading

Nakon što je u kolovozu obznanio svijetu da se razvodi od pjevačice Miley Cyrus, australski glumac Liam Hemsworth krenuo je dalje. Samo nekoliko dana nakon što je njegova bivša supruga na društvenim mrežama otkrila da je u vezi s mlađahnim kolegom, zvijezda 'Igra gladi' prošetao je New Yorkom držeći se za ruke s glumicom Maddison Brown, ne skrivajući da je ponovno sretno zaljubljen

Glumac Liam Hemsworth je čini se prebolio svoju bivšu suprugu Miley Cyrus s kojom je braku bio manje od godinu dana. Australski glumac viđen je na ulicama New Yorka u društvu šest godina mlađe sunarodnjakinje i kolegice Maddison Brown, najpoznatije po ulozi Kirby Anders u američkoj seriji 'Dinastija' i filmu 'Strangerland'.

Fotografije novopečenog para prvi je objavio TMZ, a na njima se jasno vidi kako se Hemsworth i Brown drže za ruke i uživaju u zajedničkom druženju.

  • +6
Liam Hemsworth i Maddison Brown Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U kolovozu ove godine glumac je potvrdio kako se razvodi od pjevačice Miley Cyrus nakon nepunih godinu dana braka, a krahu braka navodno je presudilo to što su imali različite prioritete i poglede na život. Hemsworth je navodno maštao o preseljenju u rodnu Australiju gdje je želio zasnovati obitelj, no ta se ideja nije svidjela Miley.

Glumca je također smetalo to što pjevačica pretjerano izlazi te se nema namjeru smiriti, pa su odlučili krenuti svatko svojim putem. Miley je tugu liječila partijanjem, a tijekom tog je razdoblja započela i kratku romansu s prijateljicom i blogericom Kaitlynn Carter koja je potrajala svega mjesec dana.

Miley je prije nekoliko dana nizom fotografija na Instagramu potvrdila kako je ponovno u ljubavnoj vezi, i to s četiri godine mlašim s pjevačem Codyjem Simpsonom.