MOŽE LI GORE?

Pale teške optužbe na Trumpov račun: Je li bivšu suprugu pokopao na svom imanju samo kako bi izbjegao plaćanje poreza?

31.07.2022 u 19:25

Bionic
Reading

Iako je o svojoj prvoj supruzi Ivani Trump uvijek imao samo riječi hvale, te ju je čak pokopao u zlatnom lijesu, prema pisanjima svjetskih medija, čini se da Donald Trump i nije gledao najbolje namjere obitelji kada je odlučio pokopati je na svom imanju u Bedminsteru, već su presudili - novci

Kada se na Twitteru lijepim riječima oprostio od svoje prve supruge, koja je preminula u 73. godini života nakon kobnog pada niz stepenice, mnogi su ostali u čudu zbog divnog odnosa kakvog je Donald Trump imao sa bivšom Ivanom Trump, budući da su nakon razvoda takvi odnosi uistinu rijetkost.

Potom se doznalo i da je Ivanu Trump, u dogovoru sa svojom obitelji na posljednji počinak poslao u zlatnom lijesu, i to nakon komemoracije na misi u njujorškoj crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu na Manhattanu, da bi se na kraju otkrilo će prva gospođa Trump biti pokopana na Trumpovom imanju, u golf klubu u Bedminsteru.

I sve je zvučalo uistinu divno, dok u javnost nije isplivala nevjerojatna informacija. Naime, pale su teške optužbe na račun Donalda Trumpa u kojima ga javnost osuđuje da je prvu suprugu pokopao u svom golf klubu u New Jerseyju i to samo iz jednog razloga, a to je da bi bio oslobođen od državnih poreza na grobljima.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Ožalošćeni Donald Trump s Melanijom i djecom oprostio se od prve supruge u New Yorku

Pogledaj galeriju

Cijeli je slučaj, kako piše Daily Mail, prokomentirala i profesorica sociologije i porezna istraživačica Brooke Harington koja je na svom Twitter profilu napisala: 'Bila sam skeptična prema glasinama da je Trump zakopao svoju bivšu ženu u tu tužnu malu zemlju na svom golf terenu u Badminsteru, samo zbog poreznih olakšica.'

  • +8
Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Mark Reinstein/MPI / Capital pictures / Profimedia

A ono što je u ovoj tragikomičnoj priči još nevjerojatnije je da Ivana Trump na imanju nije dobila ni nadgrobni spomenik. Na tom dijelu stoji tek neuređeni humak s običnim buketom bijelog cvijeća, dok na maloj nadgrobnoj ploči stoje tek njezino ime i prezime te datumi rođenja i smrti.