ŠTO JE ISTINA?

Pale teške optužbe na račun latino zvijezde: Ricky Martin poriče zlostavljanje u obitelji

04.07.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Za optužnicu podignutu u Portoriku, po kojoj je Ricky Martin optužen za zlostavljanje u obitelji, zbog čega mu je data i zabrana prilaska, latino zvijezda tvrdi da su sve lažne optužbe, iako, zbog zakona, nije otkriven identitet žrtve

Tužba je podignuta po Zakonu 54, poznatom i kao Zakon o sprječavanju i intervenciji zlostavljanja u obitelji, no njegov glasnogovornik jasan je u komentaru: 'Optužbe na račun Rickyja Martina, zbog kojih je podignuta i zabrana prilaska, lažne su i izmišljene. Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo.'

Prema pisanju Associated Pressa, policija je pokušala u petak, u otmjenoj četvrti u Portoriku, odakle je Martin, izdati zabranu prilaska, no do sada pjevača još uvijek nisu uspjeli pronaći. Inače, detalji oko tužbe još uvijek su nejasni i ne sasvim poznati javnosti, a nalog je izdala sutkinja Raiza Cajigas Campbell sa prvostupanjskog suda u San Juanu, nakon što je podnesena tužba.

Najzanimljivije je da je sve odmah prijavljeno sudu, a ne policiji, tražeći od suda da se osoba zaštititi. Ni policija nije imala puno više informacija, niti je željela iste otkriti za medije.

  • +7
Ricky Martin Izvor: EPA / Autor: ALBERTO VALDES

Sve ovo odvilo se nakon što je njegova bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila Rickyja Martina za više od 3 milijuna dolara zbog neplaćanja provizije. S njom je 50-godišnja latino zvijezda radila u dva navrata - od 2014. do 2018. te potom od 2020. do 2022. godine.

U tužbi na 15 stranica Drucker tvrdi da je pomagala pjevaču oko 'ugovora o snimanju, ugovorima o turneji i sponzorstvu kao i za druge profesionalne pothvate', kao i da je zahvaljujući njoj zaradio milijune dolara, zbog čega joj duguje i proviziju. Ustvrdila je i kako je pjevač zahvaljujući njoj izbjegao i prijetnje koje su obećavale uništiti mu karijeru, zbog čega je mogao dalje raditi, dok ju je on s druge strane neprestano maltretirao, s njom manipulirao i lagao joj, zbog čega je radno okruženje bilo toksično.

UŽIVA U CANNESU

[FOTO] Pogledajte kako izgleda Ricky Martin: Ima 50 godina, no i dalje izgleda kao u danima najveće slave

Pogledaj galeriju

Kao posljedica svega, Ricky Martin ju je navodno prisilio i da da otkaz u travnju 2022. godine. Sve od tada Rebecca je tvrdila da joj pjevač prijet i da je 'pokušava prisiliti da potpiše sporazum s klauzulom o tajnosti, a sve kako bi ju se ušutkalo da ne priča o njegovom gnjusnom ponašanju kojem je svjedočila'.