NA NEPOZNATOJ LOKACIJI

Pale su zaruke: Natali Dizdar pokazala kakav prsten joj je kupio dugogodišnji dečko

25.07.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Naša, inače samozatajna glazbenica, danas je s fanovima podijelila radosnu vijest na svom Instagram profilu. Pohvalila se sa zaručničkim prstenom s velikim kamenom na desnoj ruci

'I ovo se dogodilo!', podijelila je s ostatkom svijeta Natali Dizdar uz emotikom plavog srca i prstena. Objavila je fotografiju s morem u pozadini, no nije poznato gdje se trenutno nalazi sa svojim dragim.

Sa Francuzom Williamom Pergeom posljednjih nekoliko godina živi u Londonu, a Za njihovu vezu se saznalo prije četiri godine. Jedna od naših ponajboljih vokalistica nerijetko podijeli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Rekla je da ju je osvojio s više stvari i da je to trajalo godinama. O njemu se inače vrlo malo zna. Njegov profil na Instagramu je zaključan a na Facebooku ne pokazuje fotografije s pjevačicom.

Inače, Natali je ranije za tportal komentirala to kako već dug niz godina ostaje bez ijednog skandala na našoj sceni. 'Vješto skrivam to kako mi je život dosadan. (smijeh) A i skandali su postali dosadni, čini mi se. Valjda zato što ih je previše pa više ništa nije tako skandalozno', ispričala je tada.

  • +2
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX