putoholičarka

Ne drži je mjesto: Natali Dizdar nedavno je posjetila Peru, a sada odmara u Libanonu

20.06.2022 u 18:43

Bionic
Reading

Mnogima je poznato da su uz glazbu, jednoj od najpopularnijih domaćih pjevačica putovanja velika strast. Još odavno voli putovati diljem svijeta, proputovala je gotovo cijeli svijet, a sada je u Bejrutu gdje se opušta uz svog dečka Williama Pergea

Kad god joj to dopuste obaveze, Natali Dizdar se otisne na kakvo zgodno putovanje. Kako je ranije izjavila, prije nego postane majka, želi što više putovati. Ostalo je malo zemalja koje je posjetila, dugo je putovala sama, a sada to čini sa svojim dugogodišnjim dečkom, Francuzom Williamom Pergeom.

Tijekom Uskrsa bili su u Peruu, a zadnjih nekoliko dana borave u Bejrutu gdje su smješteni u pansionu Beit Trad i uživaju kupajući se i sunčajući uz bazene, a Natali sve vrijedno bilježi kroz video snimke i fotografije te rado ponešto od toga pokaže svojim obožavateljima.

Tijekom godine živi u nekoliko gradova, u nekoliko država, a ono od čega ne odstupa je Dalmacija. 'Volim Zagreb jer tamo imam svoj stan u kojem sam uvijek doma, Dalmaciju, jer ne mogu dalje od našeg mora dulje od mjesec dana a da mi ne počne nedostajati, London kao nešto novo i uzbudljivo, a u Francuskoj bi mogla uvijek živjeti jer volim njihovu kulturu, estetiku, rituale, hranu, vino', ispričala je ranije za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL