slavlje bez premca

Pale su fotografije i videa s Rakitićevog rođendanskog partyja: Raquel Mauri mu je pripremila iznenađenje

15.03.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Uz hrpu balona, tortu, pjesmu i smijeh članova obitelji i prijatelja hrvatski vezni nogometaš je obilježio svoj veliki dan. Za dekoraciju i iznenađenje pobrinula se, naravno njegova supruga koja je morala podijeliti sa svijetom kako je sve izgledalo

'Nezaboravan rođendan, dobre vibracije puno smijeha i autentičnih ljudi', opisala je Raquel Mauri fotografije i video snimke sa slavlja svog supruga. Za dekoraciju i tortu se sama pobrinula, a suprug joj se na tome zahvalio u komentarima na Instagramu. Sudeći prema objavama, fešta je trajala dugo u noć, a ponosna Rakitićeva supruga je i zapjevala te je zajahala električnog bika.

Podsjetimo, Rakitić rođen je 10. ožujka 1988. u Möhlinu u Švicarskoj kao dijete hrvatskih gastarbajtera Luke i Kate Rakitić koji su se u Švicarsku odselili još 1985. godine. Ivan je već u mladoj dobi pokazao izniman talent za nogomet te je sa 16 godina potpisao ugovor za FC Basel.

Svojedobno je izjavio da je sretan i ponosan što je postao profesionalni nogometaš jer je time napravio nešto što nije uspjelo njegovom ocu koji je nekada igrao za juniorsku momčad Čelika i mladu reprezentaciju bivše države, ali je morao odustati od nogometa i otići raditi u Švicarsku. 'Upisao sam srednju školu za građevinskog crtača, ali sam od nje nakon pola godine odustao jer je moj život nogomet. Nakon zdravlja, najvažnija stvar u životu mi je lopta', ispričao je ranije za Jutarnji list.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia