LEŽERNO VJENČANJE NA VISU

Oženio se naš legendarni skijaš Natko Zrnčić Dim

03.08.2020 u 20:11

Bionic
Reading

Uspješni hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić Dim, koji je u skijašku mirovinu otišao prije dvije godine, oženio je dugogodišnju partnericu Enu Zdunić

Bivši 34-godišnji skijaš i njegova zaručnica, stomatologinja iz Zagreba, vjenčali su se u Komiži na otoku Visu, a par je sudbonosno da izrekao u crkvi sv. Nikole.

Vijest da je oženio svoju vršnjakinju, koju je upoznao još prije 14 godina, Natko je podijelio na Instagramu u ponedjeljak, a sudeći prema objavljenoj fotografiji, mladenka se odlučila za crvenu vjenčanicu.

Ni naš proslavljeni skijaš, čini se, ne pati od formalnosti pa se umjesto svečanog odjela odlučio za bež hlače i bijelu košulju.

View this post on Instagram

👫💍❤

A post shared by Natko Zrnčić Dim (@natkozrncicdim) on

Osvajanjem trećeg mjesta u superkombinaciji na svjetskom prvenstvu 2009. u Val-dIsereu, Zrnčić se upisao u povijest hrvatskog skijanja kao drugi skijaš (nakon Ivice Kostelića) kojem je pošlo za rukom osvojiti medalju na svjetskom prvenstvu.

Bivšem skijašu godina nije počela najbolje, pa je tjedan dana nakon što je proslavio 34. rođendan na snagu stupila karantena. I dok je njegov kolega Ivica Kostelić zbog zagrebačkog potresa svoju suprugu i tek rođene blizanke hitno iz bolnice u Petrovoj odvezao kući, Zrnčić je dva dana nakon potresa zbog nepodnošljivih bolova u trbuhu završio u bolnici.

'Danas jesi, sutra nisi. Zbrinuli me i operirali slijepo crijevo na KBC Rebro. Dobro se oporavljam', napisao je 34-godišnji Zrnčić Dim na svom Instagram profilu.

S popuštanjem epidemiološkim mjera, i oporavljen od operacije slijepog crijeva, Natko je odlučio nadoknaditi propušteno pa je na Instagramu objavljivao snimke uživanja od Murtera do Ugljana, a upustio se i u avanture u kanjonu Zrmanje te guštao u kite surfingu u dolini Neretve.