BRIŽAN SUPRUG I TATA

Ivica Kostelić opisao kako je izgledala evakuacija njegove supruge i tek rođenih blizanki iz Petrove bolnice u vrijeme potresa

25.03.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Dva dana prije nego je Zagreb pogodio veliki potres, skijaš Ivica Kostalić postao je otac blizanki. Njegova supruga rodila je u Petrovoj bolnici, a u vrijeme evakuacije zbog potresa bila je među ostalim rodiljama

Naš proslavljeni skijaški reprezentativac Ivica Kostelić krajem prošlog tjedna postao je otac dvije djevojčice. Na svijet su došle blizanke i unijele radost u cijelu obitelj. Posebno emitivni bili su sinovi Ivan i Leon.

Mama Elin blizanke je rodila prirodnim putem u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a samo dva dana nakon poroda Zagreb je zadesio potres te su sve rodilje i trudnice koje su u tom trenutku bile u bolnici, morale napustiti ustanovu. Među njima i Elin Kostelić, koja se uplašila, a cijelo iskustvo sada je za magazin Story ispričao njezin suprug Ivica.

' Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je’, rekao je Ivica te objasnio da je Elin kraće vrijeme čekala u dvorištu, a onda je po nju i blizanke došla Ivičina majka Marica. Potom je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš.

‘Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca’, rekao je presretni novopečeni otac.