OTVORIO DUŠU

Jay-Z konačno priznao da je varao Beyonce i otkrio kako je spasio brak

30.11.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon godina šutnje i demantiranja po medijima reper Jay-Z napokon je progovorio o svojem braku s Beyonce Knowles i nevjeri. U velikom intervjuu za The New York Times Style Magazine poznati reper otvorio je dušu i pustio javnost u svoj privatni život, priznajući da je u prošlosti bio nevjeran, ali i otkrivši što je na kraju spasilo njihov devetogodišnji brak

'Znate, mnogi bi ljudi jednostavno digli ruke od svega, pa je danas stopa razvoda porasla na nekih 50 posto, samo zato što ne znaju prihvatiti istinu. Najteža je stvar vidjeti bol na licu voljene osobe zbog stvari koju ste napravili i onda se nositi sam sa sobom. Mnogi se ne mogu suočiti sami sa sobom. Ne mogu pogledati u dubinu sebe, stoga je najlakše samo otići', priznao je Jay-Z, koji je s Beyonce odlazio i na bračne terapije.

Jay-Z '4:44' Autor: Youtube

Za razliku od većine ljudi, o kojima je govorio, slavni reper nije digao ruke od svog braka, iako nije uvijek bilo lako. Posljednje četiri godine često se šuškalo kako vara svoju suprugu, a sve je kulminiralo velikom svađom sa šogoricom, sestrom Beyonce Knowles, Solange, nakon Met Gale.

O nevjeri u braku Jay-Z je progovorio i u svojoj pjesmi '4:44', koju je objavio u srpnju, a koja se nalazi na njegovom posljednjem albumu. Zbog nekih događaja iz djetinjstva reper je oko sebe 'sagradio' zid i u tome vidi većinu svojih problema.

  • +3
Beyonce i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jednostavno uključite taj neki mod za preživljavanje. I što se onda dogodi? Jednostavno zatvorite sve emocije. Zatvorite sve emocije. Čak i sa ženama, zatvorit ćete se emocionalno i više se ne možete povezati ni s kime jer se sami loše osjećate. U mom slučaju je to bilo veoma duboko. Od toga sve kreće - nevjera', rekao je Jay-Z te nastavio:

'Oboje smo koristili našu glazbu kao terapiju.' Kroz taj teški period puštali su jedno drugome pjesme koje su jasno govorile što i kako osjećaju te kako je to sve bilo izrazito bolno i stvaralo im je nelagodu. U svemu im je pomogao i rad na njihovim novim albumima, tijekom čega su sve emocije izašle na površinu.

  • +7
Kuća Beyonce i Jay-Z-ja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bili smo u središtu uragana. Najbolje mjesto je u središtu boli. I bilo je izrazito neugodno. Puno smo razgovarali. Znate, bio sam zaista ponosan na njezinu glazbu i ona je bila ponosna na umjetnost koju sam ja stvorio. Na kraju dana imamo poštovanje jedno prema drugom. Mislim da je ona nevjerojatna.'

Kako se danas čini, brak Jay-Z-ja i Beyonce je jači i bolji nego ikada, a svemu tome doprinijela su i njihova djeca - petogodišnja Blue Ivy i petomjesečni blizanci Rumi i Sir.

  • +7
Vila Beyonce i Jay-Z-ja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nije tajna to da su Beyonce i Jay-Z, prije nekoliko godina, imali velikih problema u braku. Bilo je to očito svakome tko se zatekao u njihovu društvu. Uvijek je postojala ta neka napetost u zraku, no oboje su se jako trudili da riješe sve', otkrio je izvor blizak paru ovog ljeta.

Svi se nadaju kako su svi problemi sada daleko iza njih te kako više ništa neće moći naštetiti njihovu braku.