'i tek tako'

Ovo su svi čekali: Samantha Jones se vraća u seriju!

01.06.2023 u 09:21

Bionic
Reading

U prvoj sezoni spin-offa serije gledatelji su se vratili omiljenim junakinjama. Uživali gledati kako Charlotte živi svoj savršeni obiteljski život, kako Miranda doživljava ljubavnu renesansu te kako se Carrie vraća već toliko puta opjevanom 'single' životu. Ipak, oni koji su se složili da seriji nedostaje Samantha - bit će zadovoljni ovom viješću

Slatke vijesti za obožavatelje kultne serije 'Seks i grad'! Iako smo u spin off-u upoznali i neka nova zanimljiva lica koja su predstavila nove priče i zaplete, mnogima su nedostajale četiri prijateljice koje su u devedesetima bile pravi primjer ženske snage i ujedinjenja. I dok je Kim Cattrall tvrdila da joj ideja povratka na male ekrane u liku Samanthe Jones ne zvuči kao dobra ideja te je priznala da joj je snimanje i prve verzije serije znalo biti iscrpljujuće, čini se da je shvatila da kultni lik Samanthe ima još nešto za reći!

U prvoj sezoni vratile su se Sarah Jessica Parker, Kristen Davis i Cynthia Nixon koje su se ovaj put predstavile i kao izvršne producentice projekta, uz Michaela Patricka Kinga. Njihov povratak slovi kao najjači debi od bilo koje HBO Max serije do danas, što pokazuje koliko su se obožavatelji i nostalgičari zaželjeli omiljenih likova.

I dok su tri djevojke koračale ulicama i it mjestima New Yorka, lik Samanthe kreatori su smjestili u London. Djevojke su par puta spomenule prijateljicu, a Carrie se u tužnoj sceni konačnog oproštaja od voljenog Face obratila Samanthi za pomoć i utjehu preko SMS poruka. Neki su već tada pomislili da bi to mogao biti znak povratka mnogima omiljene duhovite Samanthe - i bili su u pravu!

No, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni, i to u posljednjoj epizodi druge sezone.

'i tek tako'

Jesu li ponovo skupa: Carrie Bradshaw i Aiden Shaw poljupcima razveselili obožavatelje kultne serije

Pogledaj galeriju

Cattrall je prije nekoliko godina ispričala koliko se loše osjećala na snimanjima s tri kolegice te je to još jedan od razloga zašto se tako protivila spin off-u. Ipak, njihov se susret nije dogodio jer je Cattrall snimila svoj dio u New Yorku, bez da se vidjela sa zvijezdama serije, prenosi Variety.

Riječ je o telefonskom razgovoru dvije prijateljice, Bradshaw i Jones, a za povratničku scenu Samanthe vratila se i popularna kostimografkinja Patricia Field!

Druga sezona 'I tek tako' će biti premijerno prikazana 22. lipnja, ali Cattrallina scena u ulozi Samanthe neće se emitirati sve do kolovoza.

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju