njena velika strast

Josipa Lisac snimljena na ATP turniru, a družila se i s Wawrinkom nakon iscrpljujućeg meča

31.07.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Naša legendarna diva bodrila je tenisače u Umagu, a imala je priliku upoznati švicarskog igrača. Meč pobjednika je pratila do kraja kada je 38-godišnji veteran u četvrtfinalu svladao Španjolca Roberta Carballesa Baenu, a snimljena je i kako prati finalni meč, ali i kako razgovara s Goranom Ivaniševićem

Na službenoj stranici naše legendarne umjetnice osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako pozira u društvu Stanislasa Wawrinke.

'Već je poznato da je Josipa velika ljubiteljica tenisa. Svake godine dolazi na ATP turnir u Umagu te uživa u praćenju mečeva, a na koje kako je izjavila dolaze izvrsni sportaši', stoji u pojašnjenju objave te dodano:

'Na fotografiji Josipa Lisac i Stan Wawrinka, a koji je nešto prije ponoći uspio pobijediti Roberta Carballesa Baenu sa 6-4, 7-5 i postati posljednji polufinalist 33. izdanja Plava Laguna Croatia Opena'. U nastavku objave stoje i podatci o slavnom sportašu.

Naša diva je lice zaklonila ružičastim šeširom (prošlogodišnji, također ružičasti šešir, bio je nešto šireg oboda), ležernu, a ekstravagantnu odjevnu kombinaciju upotpunila ružičastom torbicom istom kakvom je prošle godine nasmijala mnoge.

Josipa Lisac u Umagu Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Naime, u jednom trenutku, u strahu da će je jedna od njih pogoditi u glavu, pokušavala se obraniti svojim ružičastim modnim detaljem, što je nasmijalo i njezino društvo.