ROĐENDANSKA ČESTITKA

Ovo ne čini često: Eva Mendes s obožavateljima podijelila svoju fotografiju iz mladosti, a razlog je divan

30.10.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Kada si slavna holivudska zvijezda i imaš prilike da sve što kažeš i napraviš to čuju i vide milijuni ljudi diljem svijeta, zašto onda svojoj najboljoj prijateljici ne bi čestitala rođendan javno? Time se povela i Eva Mendes, koja je putem Instagrama čestitala Kharli Alvarado rođendan i objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva

Crne, guste i kovrčave kose i sa širokim osmijehom, pozirale su Eva Mendes i Kharla Alvarado nepoznatom fotografu u nekim drugim, davnim vremenima. Upravo tu fotografiju, u nekom od mnogobrojnih albuma, pronašla je upravo slavna glumica i iskoristila za divnu prigodu - kako bi svojoj najboljoj prijateljici Kharli čestitala rođendan.

Kako bi se čestitkama pridružili i drugi, njoj nepoznati ljudi, fotografiju i čestitku je Eva Mendes objavila na svom Instagram profilu, a ispod nje je napisala:

'Ona je moja djevojka. Sretan rođendan mojoj najboljoj prijateljici Kharli Alvarado. Tako sam sretna što sam rekla Zekeu da sam bila uvjerena da imaš stav još otkad si imala 14 godina, i jesi i sretna sam što si me suočila s time. Još od tada naše je prijateljstvo neraskidivo i biti ću vječno zahvalna što te imam u životu. Sretan rođendan Khar. Najbolja si.'

  • +6
Eva Mendes Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Iako je fotografija nastala odavno, ljepota Eve Mendes već je tada bila itekako vidljiva, stoga ne čudi da su je mnogi mediji odavno proglasili jednom od najljepših žena svijeta.