ELIZABETH BANKS

Dušebrižnici opleli po glumici: Zamjeraju joj što se odlučila na surogat majčinstvo, iako je priznala da nije imala izbora

24.11.2019 u 19:29

Bionic
Reading

Američka glumica, koju javnost najviše povezuje s ulogom Effie Trinket u 'Igrama gladi', našla se na meti dušebrižnika koji joj, skriveni iza lažnih profila na društvenim mrežama, zamjeraju što je sa suprugom, umjesto da sama ostane trudna, zatražila pomoć surogat majki koje su joj rodile dvojicu sinova

Čini se kako će u buduće 45-godišnja glumica Elizabeth Banks dobro razmisliti prije negoli s javnosti podijeli neki detalj iz privatnog života, osobito nakon posljednje situacije koja joj se dogodila. Naime, Elizabeth Banks odlučila je 'otvoriti dušu i srce' i za naslovnu priču Net-a-Porterovog Porter Edit progovorila o tome kako je svoje sinove Felixa i Magnusa dobila putem surogat majčinstva.

U toj priči ona je otkrila kako sama nije uspjela ostati trudna zbog problema s neplodnosti, no je li problem bio u njoj ili njezinom suprugu Maxu Handelmanu, nije precizirala. To je doista bilo nevažno u ovoj priči, koju su neki dušebrižnici dočekali na nož.

Iako sama nije mogla utjecati na svoje tijelo i majku prirodu, neki su je na Instagramu, gdje je objavila fotografiju svojih sinova, pod lažnim imenima napali i osudili zbog činjenice da je zatražila pomoć surogat majke kako bi dobila djecu.

'Mislim da me još uvijek osuđuju zbog toga što sam napravila i da ljudi jednostavno ne shvaćaju moje razloge, no ne smatram da ikome dugujem bilo kakvu ispriku ili objašnjenje. Ukoliko će moja priča pomoći nekome da se osjeća manje usamljenim na sličnom putu, dobro sam napravila', rekla je Elizabeth Banks koja je sa suprugom Maxom Handelmanom dobila dvojicu dječaka - osmogodišnjeg Felixa i sedmogodišnjeg Magnusa.

Otkako ih je dobila, Elizabeth Banks ne krije da su joj upravo oni najvažniji u životu i da sve podređuje njima, pa čak i na uštrb pretrpanog poslovnog rasporeda.

  • +5
Elizabeth Banks Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

'Odrasla sam uz mamu koja je imala karijeru i koja je na mene prenijela tu radnu etiku. Ja svoje sinove volim involvirati u svoj posao i mislim da je iznimno važno da svaka zaposlena žena, osobito žene na mom filmskom setu, shvate da je u redu dovesti djecu na posao. Moje je mišljenje da ti je roditeljstvo prvi i najvažniji posao.'