ŽIVOTNI PLAN

Ovim potezom Brad Pitt potaknuo je glasine o napuštanju Hollywooda

08.01.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Prodajom većinskog udjela u producentskoj kući Plan B, slavni oskarovac dao je naslutiti da se njegovi planovi za budućnost ne vrte oko holivudske industrije

Brad Pitt - koji je nedavno viđen kako se izležava pored bazena u Meksiku s novom djevojkom Ines de Ramon — prošlog je mjeseca prodao većinski udio u svojoj čuvenoj holivudskoj producentskoj kući Plan B, a izvori za američki Page Six tvrde da je sve to dio njegovog plana da se odmakne od Hollywooda.

  • +7
Brad Pitt u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Daniele Cifalà / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni oskarovac prodao je 60% tvrtke koju je osnovao sa svojom bivšom supruguom, Jennifer Aniston, francuskom medijskom konglomeratu a, prema riječima izvora, to ga je potaknulo na razmišljanje u ‘poluumirovljenju’.

‘Jedna stvar koju je odlučio je da će vjerojatno nastaviti glumiti, no da će se držati podalje od drugih poslovnih pothvata’, tvrdi bliski izvor zvijezdi za Page Six.

Poluumorivljenje Brad Pitt zamišlja u Francuskoj gdje bi se bavio vinogradarstvom, umjetnošću i izradom namještaja, prema riječima drugog izvora.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Fleur de Miraval/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

‘Iako je Brad uložio mnogo vremena u razne poslove sa sjedištem na francuskom imanju, Chateau Miraval, kojeg je kupio s Angelinom Jolie, i svojim drugim interesima poput arhitekture, on je apsolutno predan svojoj filmskoj karijeri’, rekao je upućeni, što nije daleko od istine.

Slavni oskarovac sprema se glumiti u novom filmskom projektu o Formuli 1 u kojemu će ulogu producenta imati šampion automobilskih utrka, Lewis Hamilton.