na kavici

Angelina Jolie snimljena u društvu popularnog glumca: Je li ovo 'samo kava' ili i nešto više?

04.01.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što je glumac Paul Mescal raskinuo zaruke, ležerno piće s popularnom glumicom sigurno mu je diglo ego. Nakon što je Angelina Jolie pogledala njegovu predstavu, uputili su se u obližnji kafić na kavu, a mnogi se pitaju je li riječ o novom ljubavnom paru

Glumica Angelina Jolie snimljena je kako uživa u društvu glumca Paula Mescala, što je natjeralo mnoge na pitanje 'kuha li se među njima nešto osim kave?'. I dok njezina ljepota još uvijek drži prvo mjesto prema mišljenju mnogih, Mescal je jedan od najpoželjnijih frajera s TV ekrana.

Irski glumac mlađi je čak 21 godinu od Jolie pa se postavlja pitanje slijedi li glumica korake svog bivšeg supruga koji je sreću pronašao s mlađom djevojkom. Jolie je prije zajedničke kave pogledala predstavu 'Tramvaj zvan čežnja' u jednom londonskom kazalištu, a u glumačkoj postavi nalazi se i glumac s kojim je Jolie posjetila obližnji kafić.

S njima je u kafiću bila i Shiloh, glumičina kći iz braka s Bradom Pittom.

Osim kazališta, Mescal je aktivan i u filmu. Njegova filmska glumačka ostvarenja možemo gledati u seriji 'Normalni ljudi' te filmovima 'Aftersun' i 'Mračna kći'.

Paul Mescal donedavno je bio zaručen za pjevačicu Phoebe Bridgers, no ubrzo nakon što su objavili zaruke veza je završena. Nedugo nakon prekida pjevačica je snimljena s komičarem Boom Burnhamom.

  • +9
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia