UŽIVAJU U CABU

[FOTO] Brad Pitt više ne krije koliko je zaljubljen, a paparazzi trljaju ruke 'hvatajući' po Meksiku njega bez majice i Ines u toplesu

04.01.2023 u 19:56

Bionic
Reading

I dok su mnogi već zapali u tradicionalnu siječanjsku depresiju, ako je vjerovati fotografijama, holivudski glumac Brad Pitt s time nema problema. On dane provodi u meksičkom ljetovalištu Cabo, gdje mu društvo pravi njegova nova djevojka, Ines de Ramon

Nakon što je u njezinom društvu proslavio svoj 59. rođendan, holivudska zvijezda Brad Pitt s atraktivnom Ines de Ramon odlučio je dočekati i Novu godinu, a odluka je pala na poznato meksičko ljetovalište Cabo.

Iako navikli na svjetske face, dolazak Brada Pitta i njegove nove odabranice zadao je mnoge muke paparazzima koji su imali jedan zadatak - napraviti što bolje fotografije slavnog para. I, uspjelo im je.

Par je snimljen na lounge foteljama postavljenim u bazenu na kojima je Brad Pitt čitao neku poveću i podeblju knjigu, prekidajući svako malo čitanje razgovorom sa svojom djevojkom. Za pretpostaviti je da je riječ o nekom novom scenariju za neki novi holivudski hit film za koji je Brad Pitt dobio primamljivu ponudu.

Brad Pitt, na radost brojnih obožavateljica, bio je tek u kupaćim hlačicama, otkrivajući tako pogled na svoje trbušnjake, ali i brojne tetovaže. Ines de Ramon bila je paparazzima okrenuta leđima, no jasno se vidjelo kako je ljepotica u toplesu.

  • +5
Ines de Ramon i Paul Wesley Izvor: Profimedia / Autor: Rupert Thorpe/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon što ju je Brad Pitt poveo na koncert Bona Voxa u Los Angelesu gdje ju je predstavio i svojim prijateljima - Cindy Crawford i Randeu Gerberu te Seanu Pennu.

  • +5
Margot Robbie i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia