TIJELO JE NE SLUŠA

Ella Dvornik otkrila da teško podnosi trudnoću: 'Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim'

26.12.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Prije gotovo tri mjeseca Ella Dvornik je otkrila kako ona i njezin suprug Charles Pearce uskoro očekuju drugo dijete. Naša najuspješnija blogerica i kćer funk legende Dine Dvornika u šestom je mjesecu trudnoće, ali priznaje da se tako ne osjeća. Trudnički trbuščić joj je puno veći nego što je bio u prvoj trudnoći, pa je i logičnije da se osjeća tromije nego kada je bila trudna s kćerkicom Balie Dee

Obzirom da se Ella Dvornik trudi ništa ne skrivati od svojih obožavatelja koji budno prate svaku njezinu objavu na društvenim mrežama, poznata blogerica je javno progovorila o tome koliko joj teško pada ova trudnoća.

'Lijevo - ja 2017. godine, 5 dana prije poroda. Desno - ja danas, 3 mjeseca prije poroda. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon nove godine jer će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživjela', započela je svoju objavu na Instagramu blogerica koja od početka prosinca za svoje obožavatelje na svom YouTube kanalu redovito snima svoju dnevnu rutinu, poslovne obaveze i privatan život.

'U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna', napisala je Ella uz fotografiju koja prikazuje kako je Dvornikova izgledala u devetom mjesecu prve trudnoće i sada, u šestom mjesecu druge trudnoće.

Ella je 30. rujna vijest o trudnoći podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu simpatičnim videom, a nedavno je na YouTubeu otkrila i kako je Charles reagirao kada mu je obznanila da je ponovno trudna. Tada vidno šokirani Charles sada se već navikao na činjenicu da u njihov dom uskoro stiže prinova, a Ella i on ne mogu biti sretniji zbog toga.

Ella je nedavno s fanovima podijelila i intimnu fotografiju ultrazvuka koja je otopila srca i izazvala lavinu oduševljenih komentara.

'Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro :) I da. Službeno na pola puta!', napisala je tada Ella.

Ella Dvornik u novim BiteMyStyle kreacijama Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…