BONDOVE DJEVOJKE

Ove će četiri dame ispratiti Daniela Craiga u bondovsku mirovinu

28.09.2021 u 06:11

Bionic
Reading

Nakon više odgađanja uzrokovanih pandemijom svjetsku premijeru u utorak će imati dugo iščekivani novi film o Jamesu Bondu 'Za smrt nema vremena'. Zadnji put u ulozi agenta 007 gledat ćemo Daniela Craiga, a mi smo se pozabavili ljepoticama koje će britanskog glumca ispratiti u zasluženu mirovinu

Léa Seydoux kao dr. Madeleine Swann

Psihijatrica draga Bondovu srcu pomogla je tajnom agentu u njegovoj misiji u filmu 'Spectre', ali i Caryju Joji Fukunagi, redatelju koji je uz njenu pomoć istraživao Bondovu nerazmršenu traumu potaknutu smrću Vesper Lynd u filmu 'Casino Royale'.

'U novom Bondu ima jako puno emocija. To je dirljivo. Kladim se da ćete plakati. Kad sam ga gledala, plakala sam, što je čudno jer sam u njemu', rekla je Seydoux nakon što je pogledala film.

Lashana Lynch kao Nomi

Nova agentica '007', koja je stupila u aktivnu službu nedugo nakon Bondova umirovljenja, prva je agentica kojoj je dodijeljen broj 007. Lynch je izjavljivala kako se nada da će njezin lik unijeti neke promjene u dobro znan svijet špijunaže.

'Franšizu koja je toliko godina uglađena i prividno lijepa htjela sam malo uzburkati dozom ljudskosti. Nositi se s tjeskobom i biti netko tko to shvaća, potpuno spreman rješavati probleme', rekla je Lynch.

Glumica je opisala kako su tekle njene pripreme za uskakanje u cipele agentice 007.

  • +8
Bondove djevojke u 'No time to Die' Izvor: Profimedia / Autor: MGM / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

'Daju ti hrpu oružja i uče te rutini od nekoliko sekundi ili minuta, a onda u osnovi moraš kopirati te rutine. 'U redu, zgrabi pištolj! Pucaj! Trči, trči, trči! Ponestalo ti je streljiva! Baci to! Sastavi pištolj' Pucaj!' izgledala je prva od mojih pet rutina koje su me naučili', opisala je prva agentica 007.

Naomie Harris kao Eve Moneypenny

Eve Moneypenny je tajnica M-a, Bondova nadređenog časnika i šefa britanske tajne obavještajne službe MI6, te Bondova saveznica. Pojavljuje se u većini filmova, iako ne oduvijek s imenom Eve. Uvijek je naglašena romantična napetost između nje i Bonda, no s njim nema ništa više od profesionalnog odnosa.

Od 'Skyfalla' se odaziva na ime Eve, a od tada je glumi Naomie Harris, koja kaže da je Moneypenny od filma 'Spectre' pomalo odrasla. 'Mislim da još uvijek slaba prema Bondu, ali to ionako nikad neće prestati. No ona je sad neovisna žena sa svojim životom', kaže Harris o svom liku Moneypenny.

Ana de Armas kao Paloma

Kubanska ljepotica glumi agenticu CIA-e koja pomaže Bondu, a ljubitelje franšize je od brige za razvoj romanse između dvoje agenata više brinuo razvoj romanse između dvoje glumaca.

'Zaljubila sam se u nekoliko kolega pa sada već znam što će se dogoditi tijekom snimanja. No svjesna sam da je sve to samo balončić u kojem se nalaziš ta dva mjeseca i to je to', rekla je o sebi kubanska ljepotica koja je bila u jednogodišnjoj vezi s Benom Affleckom nakon snimanja erotskog filma 'Deep Water' koji tek čeka premijeru.

Svoj lik u filmu o Bondu De Armas je opisala kao neodgovoran, no s ključnom ulogom u Bondovoj misiji. Veću odgovornost ipak je, kako se čini, pokazala na setu pa kolegu Craiga iz franšize nije otpratila s aferom.

nema im ravnih

Fatalne u svakom pogledu: Ovo su Bondove djevojke za kojima svi uzdišu

Pogledaj galeriju