USPAVANI PRINC

Ovakvog Gorana Ivaniševića još sigurno niste vidjeli

01.02.2017 u 13:35

Bionic
Reading

Po povratku iz Melbournea, gdje je bio na Australian Openu, legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića svladao je umor, a taj je trenutak iskoristio češki tenisač Tomaš Berdych te izradio selfie koji je izazvao salve smijeha i komentara na društvenim mrežama

Da zabave ne nedostaje na dugim letovima, pobrinuo se za to češki tenisač Tomaš Berdych snimivši svog trenera Gorana Ivaniševića kako spava. Let, koji traje 24 sata, iznimno je iscrpljujući pa je bivšeg osvajača Wimbledona svladao umor. Berdych, koji je nastupao na Australian Openu, uz širok osmijeh snimio je selfie u zrakoplovu, a fotografiju podijelio na društvenim mrežama. U vrlo kratkom vremenu dobio je preko deset tisuća lajkova, a među brojnim komentarima našao se i onaj bivšeg tenisača i Goranovog prijatelja Ivana Ljubičića, a koji se pita meditira li možda Goran?

Arrived to #melbourne ?? boys with strong jet lag ?? on the ✈️ for quick trip to #adelaide ? #australia ?? #teamTB

A photo posted by Tomas Berdych (@tomasberdych) on

Oni koji poznaju Gorana znaju i za njegov strah od letenja. Premda je zbog prirode posla često morao koristiti zrakoplov, nije se uvijek ugodno osjećao tijekom leta. '

Više mi nije ugodno ući u avion. Hvata me strah. Prije me nikad nije bilo strah letenja, a danas sve češće želim ići vlakom ili automobilom, ako baš ne moram avionom...', izjavio je prije 17 godina.

Sudeći prema posljednjoj fotografiji, za Gorana je strah od letenja daleka prošlost i danas u zrakoplovu mirno spava. Nije poznato je li ovu šalu zamjerio Berdychu, ali može se pretpostaviti da – nije.  Goran je češkom tenisaču trener od kolovoza prošle godine, a među njima se brzo razvilo i prijateljstvo. To dokazuje i činjenica da su skupa dočekali Novu godinu u Dohi.